Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ο PLAYSTATION®4 ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ NEXT-GEN ΤΙΤΛΩΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PLAYSTATION®VITA ΚΑΙ PLAYSTATION®3


 Η Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) αποκάλυψε σήμερα στο πλαίσιο της έκθεσης gamescom στην Κολωνία της Γερμανίας μια σειρά νέων τίτλων και υπηρεσιών για το πολυαναμενόμενο σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation®4 (PS4™). Στους τίτλους που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνονται και πέντε ολοκαίνουρια παιχνίδια, που αναπτύσσονται από τα SCE Worldwide Studios – Rime, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun™ και Everybody’s Gone to The Rapture.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της SCEE να προσφέρει στους gamers νέες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ανακοινώθηκαν πολυάριθμοι καινούριοι τίτλοι τόσο για το PlayStation®Vita (PS Vita) και το PlayStation®3 (PS3™), όσο και για το επερχόμενο PS4™. Όπως δήλωσε και ο Jim Ryan, Πρόεδρος και CEO της SCEE, στο ξεκίνημα της παρουσίασης: “Ανέκαθεν ήμασταν προσηλωμένοι στη δημιουργία προϊόντων επόμενης γενιάς, αλλά πλέον έχουμε επικεντρωθεί στη δημιουργία προϊόντων για gamers επόμενης γενιάς”.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο PlayStation®Plus (PS Plus) και τις υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες στο PS4 -όπως η Συλλογή άμεσων παιχνιδιών (instant game collection), η αποθήκευση στο cloud και η αναβαθμισμένη εμπειρία online multiplayer παιχνιδιού, ενώ προστίθενται νέοι τίτλοι όπως το Resogun™ και το #DRIVECLUB PS Plus Edition για το PS4™ και το Assassin’s Creed® III στη Συλλογή άμεσων παιχνιδιών του PS3™.

Ανακοινώθηκε επίσης η ενσωμάτωση της κορυφαίας πλατφόρμας video streaming, Twitch σε όλα τα PlayStation®4 που θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως. Μέσω της υπηρεσίας αυτής οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να μεταδίδουν ζωντανά το gameplay τους, αλλά και να παρακολουθούν το παιχνίδι άλλων χρηστών, βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία χρήσης του PS4™.

Τον ενθουσιασμό από τις ανακοινώσεις του PlayStation® πολλαπλασίασαν οι παρουσιάσεις συνεργαζόμενων εταιρειών, όπως η Ubisoft που έδωσε ένα πρώτο δείγμα του remote play στο PS Vita του Assassin’s Creed®IV: Black Flag™ αλλά και ενημερώσεις για την πορεία ανάπτυξης του Watch_Dogs. Η Gaijin Entertainment, η MoJang και η EA προσέφεραν επίσης πρόγευση από τους τίτλους που θα προσφέρουν στους gamers μέσω του PlayStation®4.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...