Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η HP παρουσιάζει τα νέα Workstations της σειράς Ζ που εμπλουτίζεται με οθόνες απόδοσης

Η ΗΡ ανακοίνωσε το λανσάρισμα των νέων επαγγελματικών οθονών της οικογένειας Z Display, καθώς και τα νέα Z Workstations, που προσφέρουν αξιόπιστη και ευέλικτη απόδοση σε τιμές PC.

Η ΗΡ συνεχίζει να ηγείται στον χώρο της καινοτομίας στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον εργασίας με τη διάθεση των οθονών HP Z22i και Z24i IPS. Προσφέροντας απίστευτης πιστότητας εικόνα και αξιοπιστία, οι οθόνες HP Z αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα των HP Z Workstations. Οι οθόνες HP Z είναι ιδανικές για μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και φωτογράφους που χρειάζονται πιστότητα εικόνας στη σωστή τιμή.

Εμπλουτίζοντας τη βραβευμένη σειρά Ζ Workstations, το νέο HP Z230 Workstation διατίθεται σε πύργο ή μικρών διαστάσεων κουτί (SFF) και προορίζεται για απαιτητικά application workloads. To HP Z230 αποτελεί εξαιρετική επιλογή για εξειδικευμένους χρήστες, μηχανικούς σχεδίασης και δημιουργικούς σχεδιαστές που απαιτούν μοναδική αξιοπιστία με χαμηλό κόστος. Η λειτουργικότητα του HP Z230 θα καλύψει απόλυτα τις απαιτήσεις σχεδιαστών που χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το Autodesk AutoCAD και φωτογράφους που χρησιμοποιούν το Adobe® Photoshop®.

«Οι πελάτες μας χρειάζονται  προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους τόσο σε ό,τι αφορά στην υπολογιστική τους απόδοση όσο και σε θέματα απεικόνισης, και η σειρά Ζ της ΗΡ έχει γίνει συνώνυμο της κάλυψης αυτών ακριβώς των αναγκών», δήλωσε ο Kobi Elbaz, vice president, Commercial Personal Systems, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA. «Τα νέα HP Z230 Workstations και οι οθόνες Ζ έρχονται να καλύψουν αυτές τις απαιτήσεις, στη σωστή τιμή και αποτελούν απόδειξη της ηγετικής θέσης της ΗΡ στην παροχή επαγγελματικών λύσεων σε όλα τα επίπεδα».  

Αύξηση παραγωγικότητας με τις  οθόνες HP Z

Οι οθόνες HP Z22i και Z24i IPS προσφέρουν μοναδική πιστότητα εικόνας, απίστευτη προσαρμοστικότητα και εξαιρετική αξιοπιστία, σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση σε εμπορικό περιβάλλον. Διαθέτοντας IPS Gen 2 panels, οι οθόνες HP Z εξοικονομούν ενέργεια σχεδόν κατά 26% συγκριτικά με τα πρώτης γενιάς προϊόντα τεχνολογίας IPS της ΗΡ.

Οι νέες οθόνες παρέχουν εξαιρετική κάλυψη του sRGB χρωματικού φάσματος – το στάνταρ χρωματικό φάσμα για το διαδίκτυο και για την πλειοψηφία των εφαρμογών για μηχανικούς, δημιουργούς και επαγγελματίες – με την HP Z22i να προσφέρει 95% κάλυψη και την HP Z24i(1) να προσφέρει 99% κάλυψη. Οι οθόνες διαθέτουν επίσης ακρίβεια χρωμάτων σε ευρύτερες γωνίες θέασης συγκριτικά με προηγούμενες οθόνες, βελτιώνοντας τη συνεργασία ανάμεσα σε μια ομάδα.

Οι οθόνες HP Z είναι πιστοποιημένες με ENERGY STAR® και EPEAT® Gold. Και οι δύο οθόνες διαθέτουν ένα ρυθμιζόμενο stand ΗΡ τεσσάρων σημείων και είναι πιστοποιημένες με TCO. Η HP Z22i έχει επίσης αναγνωριστεί με TCO Certified Edge, που αναγνωρίζει καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή περιβαλλοντικού και εργονομικού σχεδιασμού stand, με στόχο τη μέγιστη άνεση του χρήστη.

Workstation αξιόπιστης επίδοσης και επεκτασιμότητας, στη σωστή τιμή

Σχεδιασμένη για απαιτητικές εργασίες, η σειρά HP Z230 Workstation διαθέτει επεξεργαστή επόμενης γενιάς και τεχνολογίες γραφικών σε δύο επανασχεδιασμένα πλαίσια – έναν compact αλλά επεκτάσιμο πύργο και ένα αποδοτικό μικρών διαστάσεων κουτί SFF. Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη δυνατότητα επέκτασης. Το HP Z230 Workstation έχει λάβει μια σειρά ISV πιστοποιήσεων, βάσει της εξαιρετικής του απόδοσης.  


Το HP Z230 Small Form Factor Workstation είναι ιδανικό για περιβάλλοντα με περιορισμένο χώρο και παρέχει ευελιξία σε εταιρείες και επιχειρήσεις για αναβάθμιση της υπολογιστικής τους υποδομής, βάσει των αναγκών τους. Στις επιλογές υψηλής απόδοσης και παραγωγικότητας για τον Z230 πύργο και SFF περιλαμβάνονται οι τελευταίοι επεξεργαστές(2) Intel® Xeon® και οι επιλογές διακριτικών γραφικών που μπορούν να υποστηρίξουν μέχρι έξι μεμονωμένες οθόνες, καθιστώντας εφικτή τη δημιουργία ενός απερίσπαστού και παραγωγικού περιβάλλοντος εργασίας.

Διαθεσιμότητα και τιμές

Οι οθόνες HP Z22i και HP Z24i αναμένεται να είναι διαθέσιμες παγκοσμίως από τον Αύγουστο, με αρχική τιμή €189(3) και €319(3) αντίστοιχα.

Τα HP Z230 Workstations αναμένεται να είναι διαθέσιμα παγκοσμίως τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...