Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Προβολείς τσέπης από την Philips

Χάρη στη νέα σειρά Philips PicoPix (PicoPix 1020, 1230 και 1430) μπορείτε τώρα να μοιραστείτε «τον κόσμο σας» μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, όπου και να είσαστε. Αυτοί οι μικροσκοπικοί προβολείς είναι φορητοί και σας επιτρέπουν να προβάλλετε εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, κυρίως χάρη στην αναβαθμισμένη τους μπαταρία που κρατάει δυόμιση ώρες στα μοντέλα PicoPix 1230 και 1430.  
Προβάλλοντας  μια εικόνα υψηλής ανάλυσης απο 20 μέχρι 30 lumens ανάλογα με το μοντέλο, με ανάλυση 800 x 600 και αντίθεση 400:1, ο μόνος περιορισμός χρήσης του PicoPix θα είναι η φαντασία σας! Τώρα μπορείτε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο ενός οικογενειακού δείπνου, να δείτε ταινία στο ταβάνι του δωματίου ενός ξενοδοχείου ή ακόμα να παίξετε το τελευταίο βιντεοπαιχνίδι συνδέοντάς το με έναν υπολογιστή, μία κάμερα, ένα smartphone ή μία κονσόλα παιχνιδιών, ή ακόμα να συνδέσετε μία κάρτα SD1. Όταν έχει να κάνει με την παρουσίαση των αναμνήσεών σας οι δυνατότητές τους είναι απεριόριστες!
Με σκοπό να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στο χρήστη, αλλά και με σεβασμό προς το περιβάλλον, όλα τα προϊόντα της σειράς χρησιμοποιούν λάμπες LED χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και έχουν διάρκεια ζωής μέχρι 20,000 ώρες.
Αυτή η νέα σειρά προϊόντων της Philips είναι εξοπλισμένη με τρίποδο, στερεοφωνικά ηχεία2 και καλώδιο USB3, συνδιάζοντας ευφυώς εργονομία και αισθητική έτσι ώστε να χωράει σε όλες τις τσέπες και τσάντες.
Αυτά τα αφανή έως τώρα προϊόντα, είναι εντελώς ανεξάρτητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώς φορητές οθόνες, παρουσιάζοντας μία νέα διάσταση στην ιδέα της κοινοποίησης των προσωπικών σας στιγμών.
 
Philips PicoPix: προβάλετε τη ζωή σας. 
PicoPix 1020:   (προβολέας τσέπης για PC, τροφοδότηση απο USB)
PicoPix 1230: (με μπαταρίες, στερεοφωνικά ηχεία)

PicoPix 1430: (αναβαθμισμένο MP4 player, με μπαταρίες, στερεοφωνικά ηχεία, υποδοχή κάρτας SD)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...