Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο όμιλος εταιρειών INOVENTICA θα προσφέρει υπηρεσίες cloud

The Nokia Siemens Networks logo created by Mov...Image via Wikipedia
Επιλέγει τη Nokia Siemens Networks για την ανάπτυξη οπτικού δικτύου μετάδοσης DWDM στη Ρωσία προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες Cloud

H INOVENTICA, ένας νέος πάροχος υποδομών στη Ρωσία, είναι έτοιμη να προσφέρει υπηρεσίες cloud computing σε επιχειρήσεις και το δημόσιο τομέα. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει οπτικό δίκτυο μετάδοσης της Nokia Siemens Networks για την παροχή των υπηρεσιών αυτών. Το δίκτυο είναι ικανό να προσφέρει υπηρεσίες σε ταχύτητες 40G (gigabits το δευτερόλεπτο) σε 83 Russian regions.

“Η ανάπτυξη ιδιόκτητης υποδομής IT τελευταίας τεχνολογίας και ενός προηγμένου δικτύου μετάδοσης είναι στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία μας,” δήλωσε ο Vladimir Scherbinin, Γενικός Διευθυντής της INOVENTICA. “Η επέκταση της χωρητικότητας του backbone χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Nokia Siemens Networks θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους τελικούς χρήστες.”

“Τα Private clouds ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ασφαλείας των μεγάλων εταιρειών και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα. Επιπλέον, το cloud computing τους επιτρέπει να εστιάζουν στις βασικές τους προτεραιότητες χωρίς να απασχολούνται με την τεχνολογική υλοποίηση της απαιτούμενης υποδομής,” συμπλήρωσε η Kristina Tikhonova, Γενική Διεύθυντρια της Nokia Siemens Networks στη Ρωσία.

Η λύση την οποία παρέχει η Nokia Siemens Networks στηρίζεται στην πλατφόρμα DWDM hiT 7300 η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία σύμφωνης φώρασης (coherent transmission technology)*, και συγκεκριμένα ένα modulation format που ονομάζεται CP-QPSK (coherent polarization multiplexed quadrature phase shift keying). Η πλατφόρμα προσφέρει σχεδιασμό δικτύου με οπτικά κανάλια 40 Gbps, συνδέσεις low-latency, και επιτρέπει την συνολική μείωση του χρόνου και του κόστους ανάπτυξης. Επιπλέον μειώνει τα λειτουργικά έξοδα και επιταχύνει το χρόνο ανάπτυξης και διάθεσης νέων υπηρεσιών.

Η Nokia Siemens Networks επίσης θα παρέχει το TNMS (Transmission Network Management System), το οποίο εξασφαλίζει διαχείριση και επίβλεψη της επίδοσης ολόκληρου του δικτύου από άκρο σε άκρο. Η πλατφόρμα διαχείρισης TNMS βελτιώνει τις λειτουργικές επιδόσεις, μειώνει τα κοστη παροχής υπηρεσιών και απλοποιεί τις διαδικασίες λειτουργίας του δικτύου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...