Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Η Sony εμπλουτίζει τη σειρά των3D οικιακών βιντεοπροβολέων με οικονομικό μοντέλο

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα τη διεύρυνση της σειράς των επιτυχημένων 3D οικιακών βιντεοπροβολέων, με ένα νέο, προσιτό σε τιμή μοντέλο, το VPL-HW30ES. Με την τελευταίας γενιάς τεχνολογία λυχνίας της Sony και το σύστημα δυναμικού ελέγχου της λυχνίας, που ενσωματώνει το νέο μοντέλο, οι φίλοι των κινηματογραφικών ταινιών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια αξεπέραστη 3D κινηματογραφική εμπειρία, με εκπληκτική εικόνα, τρεις φορές πιο φωτεινή από αυτήν του πρώτου 3D οικιακού βιντεοπροβολέα της Sony, του VPL-VW90ES.

Με σκοπό την επίτευξη της βέλτιστης κινηματογραφικής εμπειρίας, σε συνδυασμό με τη φυσικότητα στην εικόνα, ο VPL-HW30ES διαθέτει το πάνελ High Frame Rate SXRD (1920x1080) της Sony, το οποίο βοηθά στην αναπαραγωγή εκπληκτικά λεπτομερούς και ομαλής κίνησης, μειώνει τη θολότητα της κίνησης, προβάλλοντας ευκρινέστερη κινούμενη εικόνα (σύστημα Motionflow) και προσφέρει λόγο δυναμικής αντίθεσης 70,000:1 και φωτεινότητα 1.300 lm. Επιπλέον, το “3D crosstalk” (όταν δηλαδή η εικόνα που προορίζεται μόνο για το αριστερό μάτι, διαρρέει μέσα στην εικόνα για το δεξί και το αντίστροφο, με αποτέλεσμα την κόπωση) έχει μειωθεί σημαντικά χάρη στα 240Hz της συχνότητας του SXRD πάνελ. Ο VPL-HW30ES έχει επίσης, τη δυνατότητα να λαμβάνει βίντεο 2D και να το προσομοιώνει σε εικόνα 3D, «αναβιώνοντας» τις κλασσικές ταινίες του παρελθόντος και προσφέροντας την ευκαιρία να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου βίντεο, όπως για παράδειγμα ζωντανές μεταδόσεις σπορ.

Επίσης, ο VPL-HW30ES βελτιώνει την εμπειρία θέασης του πελάτη, αφού του επιτρέπει να απολαμβάνει 3D και 2D περιεχόμενο με μεγαλύτερη άνεση. Διαθέτει ανεξάρτητη λειτουργία 2D/3D εικόνας, η οποία χρησιμεύει όταν βλέπετε σε 2D και μεταβείτε σε θέαση 3D περιεχομένου επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη ρύθμιση εικόνας αυτόματα. Ο VPL-HW30ES λειτουργεί αθόρυβα, με ένα εξελιγμένο σύστημα αερόψυξης , με θόρυβο μόλις 22 db, ο οποίος δεν εμποδίζει καθόλου τη συνολική σας κινηματογραφική εμπειρία.

«Η κυκλοφορία του VPL-HW30ES αποδεικνύει τη δέσμευση της Sony να δημιουργεί πραγματικά καινοτόμα προϊόντα, τα οποία επιτρέπουν σήμερα σε περισσότερους ανθρώπους από ποτέ να απολαμβάνουν την εμπειρία του 3D στο σαλόνι του σπιτιού τους», δήλωσε ο Tak Nakane, Product Specialist στη Sony Professional, Sony Europe. «Κατασκευασμένος βάσει της εκτεταμένης εμπειρίας της Sony στο 3D, ο VPL-HW30ES θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τους απαιτητικούς κινηματογραφόφιλους, οι οποίοι επιθυμούν ένα high-end σύστημα home cinema σε προσιτή τιμή».

Ο VPL-HW30ES είναι συμβατός με τα νέα γυαλιά active shutter της Sony, τα TDG-PJ1, τα οποία είναι 18 γραμμάρια πιο ελαφριά από το προηγούμενο μοντέλο [59 γρ. συγκρινόμενα με 77 γρ. (των προηγούμενων)]. Τα TDG-PJ1 μπορούν να φορτιστούν σε 30 λεπτά και να σας χαρίσουν 30 ώρες συνεχούς θέασης. Σε συνδυασμό με τα νέα γυαλιά, η Sony ανακοίνωσε και την κυκλοφορία ενός νέου πομπού, του TMR-PJ1, ο οποίος συγχρονίζει το 3D περιεχόμενο με χαρακτηριστική άνεση, δημιουργώντας μια φυσική τρισδιάστατη εικόνα υψηλής ποιότητας.

Ο VPL-HW30ES θα είναι διαθέσιμος σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες τον Ιούλιο του 2011. Τα γυαλιά TDG-PJ1 και TMR-PJ1 πωλούνται ξεχωριστά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...