Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

η htc ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ

Wordmark of HTC. Trademarked by HTC.Image via WikipediaΗ HTC Corporation, ηγέτιδα εταιρία στην κατασκευή smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, άνοιξε σήμερα τις πύλες των νέων κεντρικών γραφείων της για την Ευρώπη και την Αγγλία με έδρα το Slough, σε μια τελετή που διοργανώθηκε από τον Ed Vaizey MP, τον Υπουργό Πολιτισμού, Επικοινωνιών και Creative Industries. Στην τελετή παρευρέθησαν ο δήμαρχος του Slough, ο Sukhjit Dhaliwal, ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της HTC και ο Florian Seiche, President της HTC EMEA, που τόνισε αυτό το σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας, ισχυροποιώντας τη δέσμευση της HTC στους καταναλωτές, στους παρόχους και στους συνεργάτες όλης της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής.

Οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της HTC έχουν επεκταθεί σταθερά τα τελευταία χρόνια και περιλαμβάνουν περισσότερες από 50 περιοχές. Η δέσμευση της στην Ευρώπη έχει επηρεάσει την παγκόσμια στρατηγική της HTC μέσω συμμετοχής, επένδυσης σε εγχώριο δυναμικό και στρατηγικές συνεργασίες με εγχώριους και διεθνής παρόχους και συνεργάτες. Επίσης αποτελεί νέα πηγή έμπνευσης για τις ομάδες των σχεδιαστών και των μηχανικών που βρίσκονται πίσω από τη γκάμα των φορητών συσκευών της HTC. Συνδυάζοντας τον πολιτισμό της Ανατολής με τα ιδανικά της Δύσης, η HTC έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον γρήγορης ανάπτυξης και ένα ανθρωποκεντρικό επιχειρηματικό μοντέλο που έχουν αναδείξει την εταιρεία σε ένα παγκόσμιο όνομα καταναλωτικών προϊόντων. Η επένδυση σε κεντρικά γραφεία, ειδικά για την EMEA, συμβολίζει την ταχεία ανάπτυξη που έχει βιώσει η HTC τα τελευταία χρόνια.

«Η HTC βρίσκεται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, από την αρχή της δημιουργίας της μέχρι σήμερα, που έχει μετατραπεί σε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο όνομα», δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Η HTC αναπτύσσεται σε όλα τα μέτωπα το 2011. Προσελκύουμε νέα, ικανά άτομα στην ομάδα ανώτερων διευθυντικών στελεχών και αυξάνουμε τις δεσμεύσεις μας στις εγχώριες αγορές μέσω επενδύσεων στους ανθρώπους και συνεργασιών. Τα νέα μας ευρωπαϊκά γραφεία είναι ένα αυτονόητο βήμα ώστε να δείξουμε τη δέσμευση μας στην αγορά της EMEA και ανυπομονούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα γραφεία ως έδρα από την οποία θα πάμε μπροστά την ευρωπαϊκή αγορά κινητής τηλεφωνίας στα επόμενα χρόνια».

Οι νέες εγκαταστάσεις θα στεγάζουν τις ομάδες ανώτερων διευθυντικών στελεχών, διαφημιστών και μηχανικών της HTC EMEA και της HTC Αγγλίας. Ο Florian Seiche, President της HTC EMEA δήλωσε σχετικά: «Το Slough είναι η ιδανική έδρα επιχειρήσεων για την Ευρώπη από όπου θα διοικούμε την εταιρεία στην Αγγλία, την οποία έχουμε δει να γίνεται όλο και πιο ισχυρή. Προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες μεταφοράς με εύκολη πρόσβαση στο Λονδίνο και στους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς κόμβους προς την υπόλοιπη Ευρώπη. Η HTC έχει δεσμευτεί να επεκτείνει την επιρροή της στην EMEA μέσα στα επόμενα χρόνια και ανυπομονούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την κορυφαίας ποιότητας έδρα για να μάθουμε πως να επικοινωνούμε καλύτερα στο μέλλον ώστε να τροφοδοτούμε την καινοτομία στην κινητή τηλεφωνία τόσο σήμερα όσο και μελλοντικά».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...