Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το Smartphone LG Optimus Black αποκλειστικά από τη WIND

Η φωτεινότερη οθόνη στον κόσμο τεχνολογίας Nova!

Το νέο εντυπωσιακό Android Smartphone LG Optimus Black διαθέτουν αποκλειστικά τα καταστήματα WIND στην Ελληνική αγορά.

Το LG Optimus Black είναι ένα από τα λεπτότερα και ελαφρύτερα Android smartphones με πάχος μόλις 9,2 χιλ. και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση. Με οθόνη αφής τεχνολογίας NOVA, εγγυάται εξαιρετική φωτεινότητα και κρυστάλλινη ευκρίνεια, καθιστώντας απολαυστική την ανάγνωση και την περιήγηση στο κινητό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού ακόμη και υπό έντονη ηλιοφάνεια. Χάρη στην τεχνολογική της καινοτομία, η οθόνη του LG Optimus Black έχει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας έως και 50% σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες LCD, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αυτονομία χρήσης.

Με την προσθήκη του LG Optimus Black στη γκάμα των Smartphones που διατίθενται από τα καταστήματά της, η WIND επιβεβαιώνει τη στρατηγική της «Smartphones για όλους», προσφέροντας στους πελάτες της ποικιλία επιλογών με τιμές που ξεκινούν από 119€ και με χαρακτηριστικά που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες και επιθυμίες των πελατών. Στα καταστήματα WIND σήμερα τα Smartphones αποτελούν το 55% των συσκευών προς πώληση, εκπροσωπώντας όλα τα λειτουργικά συστήματα της αγοράς. Η στρατηγική «Smartphones για όλους» ενισχύεται και υποστηρίζεται περαιτέρω από τη WIND με νέα οικονομικά πακέτα Mobile Internet καθώς και από το ειδικό τηλεφωνικό κέντρο 24ωρης λειτουργίας WIND Smartphone Hot Line 1231 για όλους τους κατόχους Smartphone συσκευών.

Ο κ. Βάιος Καραντίνος, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της WIND Ελλάς, δήλωσε: «Τα smartphones αποτελούν πλέον την κυρίαρχη τάση στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας και την προώθηση του mobile Internet. Για τη WIND ήδη από το 2010 είναι βασικό όχημα όσον αφορά τα προϊόντα μας με την πληθώρα λειτουργιών που προσφέρουν. Στόχος της στρατηγική μας “Smartphones για όλους» είναι να προωθήσουμε την χρήση των Smartphones, προσφέροντας ποικιλία επιλογών, σημαντικές αποκλειστικότητες, ξεκάθαρες χρεώσεις και ολοκληρωμένη υποστήριξη στη χρήση τους. Σήμερα καλωσορίζουμε στα καταστήματα WIND ένα σπουδαίο τηλέφωνο, άριστης αισθητικής και τεχνολογίας. Το LG Optimus Black έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη γκάμα smartphones που διαθέτουμε για να κάνουμε την περιήγηση στο Internet μέσω κινητού μια αξέχαστη εμπειρία για τους πελάτες μας».

«Για τους χρήστες smartphones που εκτιμούν εξίσου το στυλ και την ουσία σε ένα κινητό τηλέφωνο, το LG Optimus Black προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία οθόνης, κομψή εμφάνιση, κορυφαία απόδοση και ευελιξία σε ένα “έξυπνο πακέτο”», δήλωσε ο ο κ. Αθανάσιος Δόσης, Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Κινητής Τηλεφωνίας (LG Mobile Company) για την Ελλάδα και την Κύπρο. «Το LG Optimus Black αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην οικογένεια Optimus Smartphones και πιστεύουμε ότι θα αναδειχτεί ως ένα από τα δημοφιλέστερα κινητά μας».

Στα «έξυπνα» χαρακτηριστικά του LG Optimus Black που βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών, συμπεριλαμβάνονται το Gesture UI για πλoήγηση στα αρχεία πολυμέσων μέσω αισθητήρα κίνησης, το Wi-Fi Direct για απίστευτα γρήγορη σύνδεση με άλλες συσκευές, οι κάμερες 5MP στο πίσω μέρος της συσκευής και 2MP στη μπροστινή πλευρά για βίντεο-κλήσεις, η εγγραφή βίντεο 720P στα 30fps και GPS με geo-tagging.

Το LG Optimus Black διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα στην τιμή των €399 χωρίς σύνδεση, ενώ οι συνδρομητές WIND μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία και τη μοναδική του εμφάνιση σε προνομιακές τιμές με σύνδεση στα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας για Ιδιώτες και Επαγγελματίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.wind.com.gr ή ένα από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...