Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Το Jupitee στο GSMA Mobile World Congress 2014!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Jupitee θα συμμετάσχει στην έκθεση GSMA Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από τις 24 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2014.  


Το Jupitee, η online πλατφόρμα που επιτρέπει την ανάπτυξη mobile εφαρμογών για iOS και Android χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού, θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Περίπτερο της Ελλάδας - αίθουσα 8.1 περίπτερο I49 -  που εξασφάλισε ο Σύνδεσμος Εταιρειών Kινητών Εφαρμογών Ελλάδας.


Ο Δημήτρης Τσιρίκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Jupitee δήλωσε σχετικά: «Το MWC αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερο κλάδο να αναδείξουν τα προϊόντα τους και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες με στόχο τη διείσδυσή τους σε νέες αγορές. Στο MWC η Jupitee θα παρουσιάσει την αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας, με προσθήκες που ξεχωρίζουν την δυνατότητα ενσωμάτωσης interactive floor plan και product catalogue browsing.»

Υπενθυμίζεται πως η επίσημη εφαρμογή της ελληνικής αποστολής στη Βαρκελώνη για iOS και Android έχει και φέτος αναπτυχθεί με το Jupitee και οι χρήστες της έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους εκθέτες, το πρόγραμμα και τα δρώμενα, να επικοινωνούν μεταξύ τους δωρεάν και να συντονίζονται στο webradio της ελληνικής αποστολής.

Για να δημιουργήσετε τη δική σας mobile εφαρμογή ή για να μάθετε περισσότερα  σχετικά με το Jupitee, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.jupitee.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...