Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

H LG ανταμείβει τους καταναλωτές για την προτίμησή τους στις κορυφαίες συσκευές της!

Τώρα με κάθε LG G Pad 8.3, δώρο μια θήκη hard slim και με κάθε LG G2, δώρο ένα κουπόνι € 100


Η LG Electronics (LG), ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, χαρίζει μοναδικά δώρα κάθε αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων από την premium σειρά G.
Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά LG G Pad 8.3, η LG κάνει δώρο μια θήκη πρoστασίας hard slim διαθέσιμη σε 5 χρώματα. Με οθόνη 8,3 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή, το LG G Pad 8.3 αποτελεί την καλύτερη πρόταση αγοράς στην κατηγορία του. Το LG G Pad διαθέτει κομψό σχεδιασμό και διαστάσεις που επιτρέπουν άνετο κράτημα με το ένα χέρι, ενώ είναι εξαιρετικά ελαφρύ (338 γραμμ.). Επίσης, είναι εξοπλισμένο με μια πανίσχυρη μπαταρία 4600mAh, η οποία εγγυάται την πολύωρη χρήση του, διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης Full HD αλλά και πολλές πρακτικές λειτουργίες για τη διευκόλυνση του χρήστη, προσφέροντάς του μια μοναδική εμπειρία.

Επιπλέον και με κάθε αγορά ενός LG G2, η LG κάνει δώρο ένα κουπόνι αξίας €100. Το πανίσχυρο smartphone της LG δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες του καταναλωτή και με στόχο να κάνει την καθημερινότητα του χρήστη ευκολότερη και καλύτερη. Ανάμεσα στα καινοτόμα χαρακτηριστικά του νέου LG G2 περιλαμβάνονται η αντικατάσταση των πλαϊνών πλήκτρων με το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key), το άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με Διπλό Χτύπημα (Knock On), η τεχνολογία Optical Image Stabilizer (OIS) στην κάμερα του LG G2 για την εξάλειψη της θολούρας, η λειτουργία Guest Mode με την προσαρμογή του προφίλ του κινητού και η αποκλειστική τεχνολογία Audio Zoom.

Και οι δύο προσφορές θα ισχύσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...