Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο με το νέο θερμικό εκτυπωτή αποδείξεων της Epson

Ο τέλειος συνδυασμός τιμής, αξιοπιστίας και ταχύτητας


Σχεδιασμένος για χρήση αμέσως μετά την αποσυσκευασία, ο νέος TM-T20II είναι ένας από τους πιο οικονομικούς εκτυπωτές αποδείξεων που έχει διαθέσει η Epson, κορυφαίος κατασκευαστής εκτυπωτών σημείων πώλησης στην Ευρώπη. Ιδανικός για επιχειρήσεις που θέλουν μια αξιόπιστη συσκευή με καλή σχέση τιμής-απόδοσης, ο TM-T20II προσφέρει γρήγορη εκτύπωση σε χαρτί αποδείξεων 80 χιλ.

Η λειτουργία εξοικονόμησης χαρτιού του TM-T20II μειώνει τα περιθώρια, εξοικονομώντας έως 12 χιλ. χαρτιού κάθε φορά που εκτυπώνετε. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά ρολά χαρτιού κατά τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού που φτάνει τα 15 εκατομμύρια σειρές. Ο TM-T20II έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εύκολη συντήρηση και έχει βασιστεί στα φημισμένα πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας της Epson, ενώ διατίθεται με εγγύηση δύο ετών για να παρέχει απόλυτη σιγουριά. Ακόμα, η αποδοτικότητα ισχύος του εκτυπωτή με πιστοποίηση ENERGY STAR μειώνει το κόστος ενέργειας αλλά και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Η Laura Hennigfeld, διευθύντρια παραγωγής στην Epson Europe, δηλώνει: "Ο TM-T20II είναι η τέλεια επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν έναν εκτυπωτή σημείων πώλησης εύκολο στην εγκατάσταση, γρήγορο και οικονομικά προσιτό – τόσο στην αγορά όσο και στη λειτουργία. Χάρη στην ταχύτητα εκτύπωσης 200 χιλ. ανά δευτερόλεπτο μπορεί να χειρίζεται εύκολα πολλές εκτυπώσεις ενώ η λειτουργία εξοικονόμησης χαρτιού περιορίζει σημαντικά τις απώλειες χαρτιού, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Προσφέρει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να παρέχουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, καθώς μπορούν να επικεντρωθούν στους πελάτες τους και όχι στη συχνή αντικατάσταση του χαρτιού".

Ο TM-T20II προσφέρει μια αποδοτική λύση, ιδανική για εφαρμογές στους τομείς της λιανικής πώλησης, της εστίασης και των σούπερ μάρκετ. Καθώς υποστηρίζει όλα τα ευρέως χρησιμοποιούμενα λειτουργικά συστήματα, ο TM-T20II ενσωματώνεται εύκολα και προσφέρει την ευελιξία τοποθέτησης οριζόντια ή κατακόρυφα με τη χρήση του συμπεριλαμβανόμενου βραχίονα ανάρτησης στον τοίχο. Μπορείτε να επιλέξετε σειριακή συνδεσιμότητα ή συνδεσιμότητα Ethernet. Η ενσωματωμένη μονάδα USB διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός.

Ο TM-T20II διατίθεται ήδη, στην τιμή των 199€ + ΦΠΑ (Serial & USB) και 224€ + ΦΠΑ (Ethernet & USB).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...