Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Η επαγγελματική οθόνη 95 ιντσών της Samsung διακρίθηκε με το Βραβείο InAVation

Το προϊόν βραβεύθηκε ως η πιο πρωτοποριακή επαγγελματική οθόνη στα  InAVation Awards 2014


Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι διακρίθηκε στα Βραβεία “InAVation Awards 2014” στην κατηγορία των B2B λύσεων για επαγγελματικές οθόνες. Ο θεσμός, ο οποίος διεξάγεται από το περιοδικό InAVate, αναδεικνύει τις εξαιρετικές προτάσεις επαγγελματικών λύσεων από κατασκευαστές οπτικοακουστικών προϊόντων στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Η Samsung παρέλαβε το βραβείο “Most InAVative Display” για τη σειρά ME95C Large Format Displays (LFDs). Οι νικητές ανακοινώθηκαν σε ειδική τελετή κατά τη διάρκεια της έκθεσης Integrated Systems Europe (ISE) 2014.


Η βραβευμένη λύση της Samsung προτάθηκε ως υποψήφια από τη συντακτική ομάδα του InAVate, και ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους της βιομηχανίας οπτικοακουστικών μέσων. Οι προτάσεις της Samsung σε επαγγελματικές οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των ME95C LFDs, παρουσιάστηκαν στην ISE 2014, που έλαβε χώρα στις 4-6 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ.

Η επαγγελματική οθόνη ME95C LED

Στις 95 ίντσες, η ME95C LFD της Samsung είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο LED οθόνη διαθέσιμη στο εμπόριο και αποτελεί την ιδανική λύση για καταστήματα και αίθουσες επιχειρήσεων, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη. Η ME95C προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, με μεγαλύτερη αντίθεση χρωμάτων και προστιθέμενο βάθος στο μαύρο χρώμα. Η οθόνη μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στον χρήστη, για πλήθος εφαρμογών. Αντίστοιχα, τα καταστήματα λιανικής είναι σε θέση να προσφέρουν μια διαφοροποιημένη εμπειρία, με ψηφιακή σήμανση σε φυσικό μέγεθος, παρέχοντας ένα προηγμένο περιβάλλον θέασης, όπου οι πελάτες αισθάνονται σαν να βλέπουν πραγματικά προϊόντα. Σε ένα εταιρικό περιβάλλον, η ME95C έρχεται να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες συσκευές, όπως τους προβολείς. Ο οπίσθιος φωτισμός LED που χρησιμοποιείται στην ME95C απαιτεί λιγότερη ενέργεια για να λειτουργήσει, μειώνοντας επιπλέον το κόστος κατανάλωσης.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...