Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Το Galaxy Note 3 διακρίθηκε στα Βραβεία Mobile & Apps Awards 2014

Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε στα βραβεία Mobiles & Apps Awards 2014, παραλαμβάνοντας το Best Phablet Award για το Samsung Galaxy Note 3. Το βραβείο απονεμήθηκε στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Apps, αναγνωρίζοντας την τεχνολογική καινοτομία και τις αναβαθμισμένες δυνατότητες του Galaxy Note 3.


Η συσκευή διακρίνεται για τις καινοτόμες λειτουργίες της, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιεί εύκολα και γρήγορα πολλές και διαφορετικές εργασίες σε λιγότερο χρόνο. Το Galaxy Note 3 διαθέτει το S Pen που εκσυγχρονίζει τον τρόπο με τον οποίο κρατάμε σημειώσεις, καθώς με ένα πάτημα ενός κουμπιού ενεργοποιείται η λειτουργία Air Command, μέσω της οποίας παρέχεται άμεσα πρόσβαση στις σημαντικές λειτουργίες της συσκευής.

Τα Mobile & Apps Awards που απονέμονται στο πλαίσιo του Συνεδρίου InfoCom Mobiles & Apps, έχουν ως σκοπό να επιβραβεύσουν τις πιο σημαντικές καινοτομίες από το χώρο της τεχνολογίας και όλους εκείνους που με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...