Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Νέα σειρά Think προϊόντων από τη Lenovo

Η Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) ανακοίνωσε τη νέα σειρά Think προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο ThinkCentre M92ptinydesktop PC, το πρώτο Intel® vProTechnology προϊόν της εταιρείας, με διαστάσεις όσο το πλάτος μιας μπάλας του γκολφ, το ThinkCentre M92z all-in-oneτην οθόνη 23-ιντσών ThinkVision LT2323z,  τη νέα σειρά των ThinkCentre M και Edge Series desktops και all-in-ones (AIOs) σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του περιβάλλοντος των σημερινών επιχειρήσεων μέσω μιας σειράς μοντέλων που διαθέτουν ένα μείγμα βασικών χαρακτηριστικών, ισχυρή απόδοση και προσιτή τεχνολογία, καθώς και τα ThinkStation S30, C30 και D30 – τρία νέα workstations εξοπλισμένα με τους πιο σύγχρονους επεξεργαστές Intel® Xeon® E5 που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την αξιοπιστία τους.
Τα ThinkCentre desktops εξελίσσονται ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελματιών χρηστών του σήμερα, προσφέροντας μεγαλύτερη δύναμη στα desktops με ένα καινοτόμο, χωρικά και ενεργειακά αποδοτικό form factor,” είπε ο  Lv Yan, αντιπρόεδρος του Think Product Group της Lenovo.
Οι επαγγελματίες που δουλεύουν σε απαιτητικά περιβάλλοντα χρειάζονται υπολογιστές σχεδιασμένους με βάση τις επιχειρηματικές τους ανάγκες,” είπε ο Tom Shell, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Commercial Desktop Business Unit, της Lenovo. “Αυτά τα νέα desktops δίνουν στους χρήστες και στους διαχειριστές IT μια πιο παραγωγική εμπειρία χρήσης, με σχεδιασμό για καλύτερο multi-tasking, ισχυρή απόδοση και εξοικονόμηση χώρου.”
ThinkCentretinydesktops
Το ThinkCentre M92p, μαζί με το νέο ThinkCentre M92/M72e, είναι τα κατάλληλα desktop για τους χρήστες που χρειάζονται δυνατή απόδοση σε μικρό πακέτο, καθώς λανσάρουν ένα ιδιαίτερα καινοτόμο μικροσκοπικό μέγεθος που τους επιτρέπει να χωράνε σε οποιοδήποτε χώρο, διατηρώντας παράλληλα μέγιστη παραγωγικότητα, χάρη στους, εώς και 3ης  Γενιάς Intel® CorevPro, επεξεργαστές τους.

ThinkCentre M και Edge Series desktops
Τα νέα desktops και AIOs όχι μόνο περιλαμβάνουν τις επιλογές των επεξεργαστών 3ης Γενιάς των Intel® CorevPro™ για ισχυρή απόδοση, αλλά επίσης διαθέτουν τον πιο σύγχρονο σχεδιασμό της Lenovo καθώς και καινοτομίες που συμπεριλαμβάνουν ευφυείς μεθόδους ψύξης και οθόνες πολλαπλών χρήσεων. 

ThinkCentre M72e - Βασική Αξία και Πρακτικότητα
Σχεδιασμένο να καλύπτει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των μεγάλων επιχειρήσεων και των κυβερνητικών οργανισμών, το ThinkCentre M72e έρχεται σε παραδοσιακό tower, μικρό form factor, ή σε νέο “tinyform factor desktop.

ThinkCentre Edge 92z- Στυλ, Απλότητα και Ενέργεια για Μικρές-Μεσαίες Επιχειρήσεις
Με ένα Infinity Glass πρόσοψης που καλύπτει την 21.5 ιντσών υψηλής ανάλυσης IPS οθόνη LED και ιδιαίτερα λεπτό σχεδιασμό 2,5 ιντσών, το Lenovo ThinkCentre Edge 92z είναι το λεπτότερο ΑΙΟ της Lenovo, με εντυπωσιακό σχεδιασμό και υψηλές επιδόσεις.

ThinkCentre Edge 72 και 72z Αll-in-One- Στυλάτα και Δυνατά
Η κομψότητα τους τα καθιστά ιδανικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν ένα προσιτό αλλά και κομψό PC, κατασκευασμένο με γνώμονα την απόδοση, την παραγωγικότητα και την ευκολία. Τα desktops αυτά περιλαμβάνουν επιλογές της οικογένειας επεξεργαστών 3ης Γενιάς Intel Core vPro (μέχρι και επεξεργαστή Intel vPro Core i7).

ThinkStation C30 – Ο Μικρότερος Σχεδιασμός Dual-CPU στον Κόσμο
Σχεδιασμένο ειδικά για χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, CAD και δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου.
Lenovo ThinkStation D30 – Εξαιρετική εξαπόλυση Δύναμης
Ιδανικό για χρήστες με ιδιαίτερες απαιτήσεις, από 3D σχεδιασμό προϊόντων και animation μέχρι heavy-duty number crunching και ανάπτυξη λογισμικού, το Lenovo ThinkStation D30 μπορεί να ανταπεξέλθει στα μεγαλύτερα projects. 
Lenovo ThinkStation S30 – Βασική Επαγγελματικού επιπέδου Πληροφορική
Απευθυνόμενο σε χρήστες με ανάγκες υψηλής απόδοσης, που τους απασχολεί και η τιμή, το ThinkStation S30 προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό αξίας και απόδοσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...