Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η Adobe παρουσιάζει τα Photoshop CS6 και Photoshop CS6 Extended

Η Adobe Systems Incorporated (Nasdaq:ADBE) ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των τελικών εκδόσεων λογισμικού Adobe® Photoshop® CS6 και Photoshop CS6 Extended, των πιο σημαντικών εφαρμογών για την επαγγελματική ψηφιακή εικόνα. Διαθέτοντας νέα χαρακτηριστικά και πολλές βελτιώσεις, οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν επαναστατικές καινοτομίες και ασυναγώνιστη απόδοση που διευρύνουν τους ορίζοντες της επεξεργασίας εικόνων και εξασφαλίζουν νέα επίπεδα δημιουργικότητας και αυξημένη λειτουργικότητα. Το Photoshop CS6 Extended ενσωματώνει τις κορυφαίες δυνατότητες επεξεργασίας, σύνθεσης και σχεδιασμού γραφικών του Photoshop CS6, όπως επίσης και προηγμένα εργαλεία για 3D σχεδίαση, επεξεργασία 3D εικόνας και βίντεο και ποσοτικής ανάλυσης, τα οποία καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες των κλάδων της γραφιστικής, της αρχιτεκτονικής, του Διαδικτύου, της ιατρικής, των κατασκευών και της εφαρμοσμένης μηχανικής.

«Η δημιουργικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας – τόσο στην ανάπτυξη μοναδικών εργαλείων όσο και στη διευκόλυνση των χρηστών προκειμένου να δημιουργούν πανέμορφες εικόνες που ξεχωρίζουν από την πληθώρα των εικόνων γύρω μας», δήλωσε ο κ. Winston Hendrickson, vice president products, Creative Media Solutions, της Adobe. «Το Photoshop CS6 είναι ασυναγώνιστο σε δυνατότητες και απόδοση και –όπως διαπιστώσαμε και από την εκπληκτική αποδοχή της πρόσφατης beta έκδοσης – για ακόμη μία φορά κατάφερε να αιχμαλωτίσει τη φαντασία της δημιουργικής κοινότητας παγκοσμίως. Η ‘μαγεία του Photoshop’ είναι ζωντανή και μέσα στο CS6».

Από την κυκλοφορία της beta έκδοσης του Photoshop CS6 το Μάρτιο για λειτουργικά Mac και Microsoft® Windows®, υπήρξαν σχεδόν ένα εκατομμύριο downloads της σουίτας παγκοσμίως, ξεπερνώντας έτσι οποιαδήποτε άλλη beta κυκλοφορία στην ιστορία της Adobe. Με τη νέα κυκλοφορία των τελικών εκδόσεων, τα Photoshop CS6 και Photoshop CS6 Extended μπορούν να αγοραστούν ως αυτόνομες εφαρμογές, ως βασικά στοιχεία της οικογένειας εφαρμογών Adobe Creative Suite 6 και πλέον ως μέρος της επαναστατικής πλατφόρμας Adobe Creative Cloud™.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...