Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Νέοι πιο φωτεινοί και τεχνολογικά προηγμένοι προβολείς Epson

H Epson παρουσιάζει τον πρώτο της προβολέα 10,000 lumens, για μεγάλους χώρους. Αποτελεί μέρος μιας μεγάλης σειράς επτά καινοτόμων προϊόντων, τα οποία προσφέρουν μέγιστη φωτεινότητα και τα πιο προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά από τον κορυφαίο παγκοσμίως κατασκευαστή προβολέων. Η σειρά παρέχει δυνατότητα επιλογής φωτεινότητας από 7,000 lumens και πάνω, αναλύσεων από XGA έως WUXGA και ένα ανεπανάληπτο σύνολο δυνατοτήτων.

Στη σειρά περιλαμβάνονται τόσο μαύρα όσο και λευκά μοντέλα. Τα λευκά μοντέλα είναι σχεδιασμένα για εγκατάσταση σε κρατικά ή εκπαιδευτικά ιδρύματα, αμφιθέατρα, μουσεία, συνεδριακές ή εκθεσιακές αίθουσες. Τα μαύρα μοντέλα είναι κατάλληλα για την απαιτητική αγορά ενοικιαζόμενων μονάδων, για χρήση σε e-cinema, συναυλιακούς χώρους ή από εταιρείες που διοργανώνουν συνέδρια και χρειάζεται να νοικιάσουν εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Όλοι οι προβολείς είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστοι, χάρη στη συμβατότητά τους με όλους τους υπάρχοντες προαιρετικούς φακούς της Epson, ενώ η γωνία εγκατάστασης των έως και ±100 μοιρών χαρίζει μοναδική ευελιξία για τοποθέτηση είτε εμπρός είτε πίσω. Οι δυνατότητες διασύνδεσης WiFi και iPhone, iPad και iPod Touch, χάρη στην εφαρμογή iOS της Epson, σε συνδυασμό με ένα μεγάλο εύρος μετατόπισης φακού -τόσο καθέτως όσο και οριζοντίως- επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Ο Frédéric Haton, διευθυντής επαγγελματικών προβολέων της Epson Europe, πρόσθεσε: «Οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν περισσότερα με τον προβολέα τους, καθώς η σειρά διαθέτει δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για εγκατάσταση και την αγορά ενοικιαζόμενων μονάδων. Για πρώτη φορά υπάρχει ενσωματωμένη τεχνολογία Edge Blending, για τη συνδυαστική χρήση τεσσάρων προβολέων οριζόντια και δύο κάθετα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ποια από τις τέσσερις πλευρές θα ενωθεί, καθώς και το πλάτος της επικάλυψης σε έως και 45 τοις εκατό του ύψους ή του πλάτους της οθόνης. Μπορούν επίσης να αλλάξουν το επίπεδο του μαύρου – τόσο στη ρύθμιση φωτεινότητας όσο και του χρώματος – την ένταση της εικόνας ή άλλα χαρακτηριστικά, ώστε να μην είναι ορατά τα σημεία της ένωσης.»

Άλλη μια σημαντική προσθήκη στη σειρά είναι η θύρα SDI, η οποία επιτρέπει τη μετάδοση σημάτων HD, όπως το τηλεοπτικό για πρώτη φορά. Επίσης, η λειτουργία υπερανάλυσης και η λειτουργία παρεμβολής καρέ της Epson διασφαλίζουν μια ομαλή εικόνα υψηλής ποιότητας, κάθε φορά – ακόμη και σε σκηνές δράσης με γρήγορες εναλλαγές.

Παράλληλα, η διόρθωση σημείου με τις τρεις λειτουργίες matrix σε συνδυασμό με τη διόρθωση τόξου αποκαθιστούν τις ανομοιόμορφες οθόνες. Τα έξι ενσωματωμένα μοτίβα δοκιμών χρησιμοποιούνται για την εύκολη βαθμονόμηση της εικόνας, του τόνου της, του χρώματος και του σχήματος της οθόνης. Τέλος, το λογισμικό EasyMP της Epson έρχεται να προσθέσει τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης, προβολή μέσω πολλαπλών υπολογιστών και video streaming μέσω WiFi, καθώς και πολλές ακόμη επιπλέον δυνατότητες.

Η τεχνολογία 3LCD της Epson εγγυάται φυσική, ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού για ευκρινείς λεπτομέρειες και φωτεινές εικόνες υψηλής ποιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...