Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Περισσότερος χώρος και μεγαλύτερη φρεσκάδα με τα νέα δίπορτα ψυγεία της LG

Η LG Electronics, παρουσιάζει τα νέα δίπορτα ψυγεία GT9180AEBW και GT9176PVBW, τα οποία αξιοποιούν τις τεχνολογικές καινοτομίες της LG στις οικιακές συσκευές, προσφέροντας ομοιόμορφη ψύξη για περισσότερη φρεσκάδα στα τρόφιμα, μεγαλύτερο χώρο και υψηλότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα νέα δίπορτα ψυγεία GT9180AEBW και GT9176PVBW παρέχουν στους καταναλωτές αυξημένη χωρητικότητα και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ακόμα και για τα πιο ογκώδη τρόφιμα, χάρη στην εργονομική τους σχεδίαση, έναν τομέα στον οποίο η LG δίνει μεγάλη βαρύτητα. Ειδικότερα, το δίπορτο ψυγείο GT9180AEBW διαθέτει συνολική καθαρή χωρητικότητα 600 λίτρα, γεγονός που το καθιστά το πιο ευρύχωρο ψυγείο στην αγορά σε σύγκριση με ψυγεία ίδιας κατηγορίας.

Επιπλέον, χάρη στον εργονομικό και μοντέρνο σχεδιασμό του, ενσωματώνεται άψογα σε όλους τους χώρους, ενώ το φινίρισμα inox design, αναδεικνύει την εμφάνιση της συσκευής διασφαλίζει ότι δε μένουν αποτυπώματα και δακτυλιές στην πόρτα.

Τέλος, τα δίπορτα ψυγεία GT9180AEBW και GT9176PVBW ανήκουν στην ενεργειακή κλάση Α+ και είναι πιο αποδοτικά έως και 20% σε σύγκριση με τα ψυγεία της κλάσης Α, παρέχοντας καλύτερη συντήρηση και καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια.

Ενδεικτική λιανική τιμή πώλησης (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α):
GT9176PVBW: 1.038 €
GT9180AEBW: 1.246 €
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...