Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τέρμα οι δωρεάν θήκες για τους αγοραστές του iPhone 4 από τις 30 Σεπτεμβρίου


H Apple ανακοίνωσε ότι στις 30 Σεπτεμβρίου θα σταματήσει να δίνει δωρεάν λαστιχένιες θήκες με κάθε νέο iPhone. Εκτιμά τώρα το πρόβλημα της ενσωματωμένης κεραίας -πλήγμα για την εικόνα της εταιρείας- είναι «ακόμα μικρότερο» από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Από τον Οκτώβριο, οι αγοραστές θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για να λάβουν δωρεάν θήκη, πρόσθεσε η Apple, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν όλα τα αιτήματα θα γίνονται δεκτά.

«Γνωρίζουμε τώρα ότι το πρόβλημα εξασθένισης [του σήματος] στην κεραία του iPhone 4 είναι ακόμα μικρότερο από ό,τι νομίζαμε αρχικά» αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

«Θήκες χρειάζονται σε ένα μικρό ποσοστό των χρηστών του iPhone 4 και θέλουμε να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε λαστιχένιες θήκες δωρεάν» προσθέτει.

Αρκετοί αγοραστές του iPhone τέταρτης γενιάς διαμαρτυρήθηκαν για εξασθένιση του σώματος όταν κρατούν τη συσκευή από την κάτω αριστερή γωνία -εκεί βρίσκεται η ενσωματωμένη κεραία 3G.

Η θήκη λείνει το πρόβλημα εμποδίζοντας τα δάχτυλα του χρήστη να αγγίζουν το «ευαίσθητο σημείο» του τηλεφώνου.

Το «σκάνδαλο antennagate» εξελίχθηκε σε εφιάλτη των δημοσίων σχέσεων για την εταιρεία. Ανησυχώντας προφανώς για κάμψη των πωλήσεων, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Στιβ Τζομπς συγκάλεσε συνέντευξη Τύπου τον Ιούλιο, περίπου ένα μήνα μετά το ντεμπούτο της συσκευής.

Διαβεβαίωσε τότε τους δημοσιογράφους ότι τέτοια «ευαίσθητα σημεία» υπάρχουν σε όλα τα κινητά τηλέφωνα χωρίς να προκαλούν σημαντικά προβλήματα λήψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...