Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

H Epson παρουσιάζει νέους home cinema projectors στην IFA 2010

Epson logoImage via Wikipedia
Σύγχρονοι προβολείς με νέα τεχνολογία 3LCD Reflective για λάτρεις των προβολέων αλλά και νέους χρήστες 
Η Epson®, ηγέτιδα εταιρεία κατασκευής τεχνολογίας προβολής, παρουσιάζει δύο νέους ανώτερης ποιότητας βιντεοπροβολείς home cinema 3LCD με την καινοτομική τεχνολογία Epson 3LCD Reflective panel, καθώς και δύο ποιοτικούς 1080p προβολείς χαμηλού κόστους για καταναλωτές που αγοράζουν για πρώτη φορά προβολέα. Με τις νέες δυναμικές τεχνολογίες και ενισχυμένη γκάμα προϊόντων, η Epson συμμετέχει στην IFA 2010 (Βερολίνο) για να τονίσει την ηγετική της θέση στην αγορά βιντεοπροβολέων.  
Οι ενημερωμένοι λάτρεις των προβολικών συστημάτων θα εντυπωσιαστούν από τον υψηλό  λόγο αντίθεσης, την καθαρότητα της  εικόνας και την πλούσια απόδοση χρωμάτων των ανώτερης ποιότητας βιντεοπροβολέων EH-R4000 και EH-R2000. Αυτοί οι προβολείς χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία 3LCD Reflective panel της Epson που εξασφαλίζει μια ενισχυμένη κινηματογραφική εμπειρία. Η τεχνολογία αυτή στηρίζεται στο καθιερωμένο σύστημα 3LCD, δίνοντας τη δυνατότητα στα προϊόντα Epson να φτάσουν σε πολύ υψηλότερους λόγους αντίθεσης μέχρι και 1,000,000:1 στον EH-R4000 και 500,000:1 στον EH-R2000. Με αυτό τον τρόπο παράγεται βαθύτερο μαύρο και φωτεινότερο άσπρο χρώμα στις εικόνες και τα χρώματα είναι πλουσιότερα και πιο ζωντανά επιτυγχάνοντας την καλύτερη εμπειρία προβολής για το χρήστη.  
Οι «αρχάριοι» της αγοράς βιντεοπροβολέων θα μπορούν  επίσης να επωφεληθούν από την  νέα γκάμα προϊόντων της Epson. Η Epson παρουσιάζει τους EH-TW3600 και EH-TW3200, δύο νέους υψηλής ποιότητας προβολείς ιδανικούς για όσους αγοράζουν πρώτη φορά προβολέα για προβολή ταινιών, αθλητικών γεγονότων αλλά και για ηλεκτρονικά παιχνίδια. Οι δύο νέοι 1080p προβολείς παράγουν καθαρές και φυσικές εικόνες με μεγάλη φωτεινότητα και ανάλυση. Είναι εύκολοι στην εγκατάσταση και διαθέτουν φακό και zoom που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου και ακόμα και οι χρήστες που δεν έχουν εμπειρία με ανάλογα προϊόντα μπορούν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα με μια εναλλακτική της τηλεόρασης υψηλής ευκρίνειας. Η εμπειρία της μεγάλης οθόνης με μέγεθος εικόνας που φτάνει τις 300 ίντσες, μπορεί να επιτευχθεί σε οποιοδήποτε σαλόνι με σύνδεση του προβολέα με αποκωδικοποιητές, κονσόλες παιχνιδιών και DVD/Blu-ray players μέσω των δύο θυρών HDMI. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...