Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Έφτασε η ώρα του PlayStation®Move

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το χειριστήριο PlayStation®Move motion controller για το PlayStation®3 (PS3™) έρχεται σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα όλης της Ελλάδας. Σε συνδυασμό με την PlayStation®Eye camera*, οι παίκτες μπορούν να μεταφερθούν σε έναν κόσμο όπου κάθε τους κίνηση καταγράφεται σε τρισδιάστατο περιβάλλον με εκπληκτική ακρίβεια. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο τρόπο παιχνιδιού, χάρη στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας games, μαζί με μια μεγάλη γκάμα ολοκαίνουριων τίτλων, που σχεδιάστηκαν για να απογειώσουν τη διασκέδαση.   
Το PlayStation Move οδηγεί την ψυχαγωγία σε νέα διάσταση προσφέροντας μια «βαθιά» και καθηλωτική εμπειρία, η οποία σας προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο στον τρόπο παιχνιδιού. Είτε κερδίζετε άσους με τα σερβίς σας σε έναν αγώνα τένις με φίλους, είτε εξαπολύετε ξόρκια, είτε παίρνετε ανά χείρας το πινέλο, είτε καταλαμβάνετε τη θέση του ελεύθερου σκοπευτή, η γκάμα των τίτλων για PlayStation Move που καταφθάνει στα καταστήματα τις ερχόμενες εβδομάδες έχει κάτι να προσφέρει σε όλους. Πάρτε στα χέρια σας το PlayStation Move motion controller και δοκιμάστε ορισμένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν: 
  • Sports Champions
    Μια φανταστική επιλογή αθλημάτων -από πινγκ πονγκ μέχρι τοξοβολία, το Sports Champions σας ζητά να επιδείξετε τις ικανότητες, αλλά και τη θέληση σας για νίκη. Δώστε το νικητήριο χτύπημα με τη ρακέτα σας στο πινγκ πονγκ με μια περίτεχνη κίνηση του καρπού, τελειοποιήστε τα καρφιά σας στο μπιτς βόλεϊ και στοχεύστε το κέντρο του στόχου στην τοξοβολία με απόλυτη ακρίβεια. Είτε είστε ερασιτέχνες είτε όψιμοι επαγγελματίες, ο «διασθητικός» και απόλυτα ρεαλιστικός χειρισμός του PlayStation Move motion controller θα σας αναγκάσει να επιτρέψετε για ακόμη περισσότερα. Το Champion Cup Mode σας επιτρέπει να διαγωνιστείτε για χάλκινα, αργυρά και χρυσά τρόπαια, ούτως ώστε να ξεκλειδώσετε εκατοντάδες δώρων και να ανακηρυχθείτε πρωταθλητές. Μπορείτε επίσης να διαγωνιστείτε για τις κορυφαίες επιδόσεις σε μια σειρά ταχύτατων και ξέφρενων δοκιμασιών στο Challenge Mode. Προετοιμαστείτε να «διαλύσετε» τον ανταγωνισμό στην απόλυτη αθλητική διοργάνωση. 
  • EyePet™ Move edition
    Παιχνιδιάρικο, διασκεδαστικό και cool, το αγαπημένο μας εικονικό κατοικίδιο έγινε ακόμη καλύτερο χάρη στο PlayStation Move motion controller. Ελάτε ακόμη πιο κοντά στο σκανδαλιάρη γούνινο φιλαράκο σας και ανακαλύψτε πολυάριθμες επιλογές μέσω μιας γκάμας νέων κόλπων και παιχνιδιών και ενός διαισθητικού και ιδιαίτερα εύχρηστου συστήματος ελέγχου. Χρησιμοποιήστε το PlayStation Move motion controller προκειμένου να ζωγραφίσετε παιχνίδια κατ’ευθείαν στην οθόνη και στη συνέχεια δείτε τα να «ζωντανεύουν» καθώς το EyePet παίζει μαζί τους. Όπως κι ένα πραγματικό κατοικίδιο είναι άκρως διασκεδαστικό και φιλοδοξεί να γίνει ο καλύτερος νέος, οικογενειακός σας φίλος. Κάθε ημέρα θα συνοδεύεται και από μια καινούρια περιπέτεια χάρη στο EyePet Move edition.  
  • Kung Fu Rider
    Αρπάξτε την  καρέκλα του γραφείου σας και  ξεχυθείτε με καρτουνίστικο στυλ σε απότομους, κατηφορικούς δρόμους, ενώ  προσπαθείτε να ξεφύγετε από τη Yakuza. Χρησιμοποιήστε το motion controller προκειμένου να εξερευνήσετε, να σκαρφαλώσετε σε αυτοκίνητα, να υπερπηδήσετε εμπόδια και να συγκεντρώσετε χρήματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής κερδίζοντας πόντους. Αυτός ο αλλόκοτος και παρανοϊκός τίτλος είναι τόσο διασκεδαστικός, όσο και εθιστικός και θα σας κρατήσει –κυριολεκτικά- καρφωμένους στη θέση σας! 
  • Start the Party!
    Καμακώστε τα πιο ξέφρενα ψάρια, προστατέψτε  πουλάκια ώστε να μην πέσουν από  τις φωλιές τους ή κυνηγήστε φαντάσματα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, καθώς  η τεχνολογία «επαυξημένης πραγματικότητας» (augmented reality) μεταμορφώνει το PlayStation Move motion controller σε ότι μπορείτε να φανταστείτε: από ελικόπτερο μέχρι φακό στο Start the Party! Δώστε στα παιχνίδια σας εξατομικευμένο χαρακτήρα χρησιμοποιώντας την PlayStation Eye για να καταγράψετε τη φωνή και το πρόσωπο σας, σε περισσότερα από 20 διασκεδαστικά mini-games και δοκιμασίες, οι οποίες θα ψυχαγωγήσουν τους πάντες. 
Ο Mark Bowles, Brand Manager του PlayStation Move, καλωσόρισε την άφιξη του PlayStation Move δηλώνοντας: “Η κληρονομιά του PlayStation συνίσταται στην ανάπτυξη νέων, επαναστατικών τρόπων απόλαυσης της πλατφόρμας, ξεκινώντας με το EyeToy®, στο οποίο το σώμα σας γίνεται το χειριστήριο και συνεχίζοντας με την ανάπτυξη των Buzzers του Buzz!™ και των μικρόφωνων του SingStar®. Το PlayStation Move είναι το πιο φιλόδοξο σύστημα ελέγχου που έχει κυκλοφορήσει, προσφέροντας αφάνταστη ακρίβεια, μέσω της οποίας βελτιώνεται εντυπωσιακά η παραδοσιακή εμπειρία παιχνιδιού. Κι αυτή η εμπειρία αφορά πλέον όλους τους χρήστες, ακόμη και ολόκληρη την οικογένεια ή όσους απλώς αποζητούν κάτι για να ψυχαγωγηθούν.”
Στα καταστήματα  θα είναι διαθέσιμές οι παρακάτω εκδόσεις:
    • PlayStation Move motion controller
    • PlayStation Move navigation controller
    • PlayStation Move motion controller starter pack, το οποίο αποτελείται από το PlayStation Move motion controller, την PlayStation Eye camera και το Starter disc με demos των: Sports Champions, Tiger Woods PGA Tour 11, Start the Party! κ.α.,
Με το PlayStation Move να κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κουνηθείτε στους ρυθμούς της δράσης!   

Απαιτείται η χρήση της PlayStation Eye camera, προκειμένου οι χρήστες να απολαύσουν το PlayStation Move motion controller στο PS3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...