Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του ανανεωμένου Froyo 2.2


με το νέο Android Smartphone
LG Optimus One with Google™
Μέγιστη απόδοση, μοντέρνος σχεδιασμός και οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες Google Mobile  
Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας και σχεδιασμού στην κινητή τηλεφωνία, παρουσιάζει το LG Optimus One (LG-P500), το νέο smartphone Optimus, το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό Android Froyo 2.2. Το LG Optimus One εξασφαλίζει τη βέλτιστη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένα smartphone, διαθέτοντας μεγαλύτερη λειτουργικότητα και προσβασιμότητα, ανταποκρινόμενο στον αυξανόμενο αριθμό των καταναλωτών, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την πρώτη smartphone συσκευή τους.
Το LG Optimus One with Google™, αποτελεί ένα από τα πρώτα smartphones της αγοράς που ενσωματώνουν το Froyo 2.2, την πιο πρόσφατη έκδοση της πλατφόρμας του Android, η οποία εξασφαλίζει έως και τρεις φορές ταχύτερη πρόσβαση στο Internet και στη φόρτωση των ιστοσελίδων και πιο ομαλή εκτέλεση pop-up εφαρμογών και multi-tasking λειτουργιών.
Παράλληλα, το νέο smartphone της σειράς Optimus, παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να συγχρονίζουν ευκολότερα τη συσκευή τους με το Outlook Calendar, εξασφαλίζοντας βελτιωμένη παραγωγικότητα, ενώ προσφέρει τη λειτουργία χρήσης ως φορητού WiFi hotspot για πολλαπλή προσβασιμότητα με μία μόνο 3G σύνδεση. Επιπλέον, το Optimus One υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς Google Mobile υπηρεσίες, όπως τα Google Voice Search™, Google Voice Actions™,Google Goggles™, Google Shopper™ και  Google Maps™ με δυνατότητες πλοήγησης, ενώ παρέχει και πρόσβαση στο Android market, με περισσότερες από 80.000 εφαρμογές. (Η διαθεσιμότητα των Google εφαρμογών διαφέρουν από χώρα σε χώρα).
To LG Optimus One, σχεδιάστηκε κατόπιν ερευνών της LG, με γνώμονα τις ανάγκες των χρηστών που χρησιμοποιούσαν για πρώτη φορά ένα smartphone και επιθυμούσαν να έχουν πιο γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες και στις πρακτικές εφαρμογές της συσκευής. Για το λόγο αυτό, το Optimus One εστιάζει στην ταχύτατη αναζήτηση πληροφοριών και τη χρήση ευέλικτων «πακέτων» εφαρμογών, που περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες Google Mobile.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...