Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ανάβουν τα φώτα της «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού»

Η «πιο φωτεινή έκθεση στην Ελλάδα» είναι πλέον προ των πυλών. Η «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως και την 4η Οκτωβρίου στο νεώτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, στο Metropolitan Expo, που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Είναι μια από τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις στη χώρα - η οποία κατά παράδοση προσελκύει περισσότερους από 30.000 έλληνες και ξένους επισκέπτες. Το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων εταιριών για συμμετοχή στην έκθεση, η οποία αναδεικνύει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα προϊόντα και τα επιτεύγματα των δυναμικών κλάδων του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού, εμφανίζεται ιδιαίτερα έντονο παρά τις δυσμενείς οικονομικά συνθήκες.

Η έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων όπως επιστημονικές ημερίδες και ειδικές παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

·         Η εταιρία SMA Hellas Α.Ε την Παρασκευή στις 17:30 θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών μετατροπέων.

·         To ΚΝΧ association θα παρουσιάσει το Σάββατο στις 12:00 την επίσημη έναρξη των δραστηριότητων του στην Ελλάδα.

·         Η εταιρία GEYER το Σάββατο στις 15:30 και την Κυριακή στις 12:00 θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα «Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση Φωτοβολταικών Συστημάτων».
·         Η εταιρία NORATEX A.E.B.E θα πραγματοποιήσει το Σάββατο στις 18:30 παρουσίαση των Ηλιακών Αντιστροφέων της Danfoss.

·         Η εταιρία GEORING LED θα πραγματοποιήσει το Σάββατο στις 14:00 παρουσίαση με θέμα: «Δορυφορικό σύστημα επικοινωνιών δεδομένων ORBCOMM»
                                                               
Η είσοδος στην έκθεση καθώς και στις παράλληλες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ παρέχεται από τη διοργάνωση δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από τον  τερματικό σταθμό του Μετρό και του Προαστιακού στο Αεροδρόμιο.

Η έκθεση οργανώνεται από την «T Expo», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους επιστημονικούς, επιχειρηματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των κλάδων του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού. Χορηγός της έκθεσης είναι η εταιρία SMA Hellas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...