Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

HTC: Παράταση του διαγωνισμού GRAND – HTC Greek AndroidTM Developers Challenge για 1 ακόμα μήνα

Αθήνα – Την παράταση της περιόδου κατάθεσης των εφαρμογών για τους developers για 1 ακόμη μήνα και μέχρι και τις 15 Οκτβωρίου, ανακοινώνει η HTC για τον πρωτοποριακό Διαγωνισμό Ανάπτυξης AndroidTM Εφαρμογών GRAND, HTC Greek AndroidTM Developers Challenge – htccompetition.com. Η παράταση έρχεται σε συνέχεια της υψηλής ανταπόκρισης και σχετικών αιτημάτων των συμμετεχόντων του διαγωνισμού.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενημέρωση και εμπλοκή των νέων με την AndroidTM πλατφόρμα, η ενίσχυση της αγοράς των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα που βασίζονται στην τεχνολογία AndroidTM, καθώς και η ανάδειξη της τεχνογνωσίας που κατέχει η κοινότητα του ανοικτού λογισμικού παγκοσμίως.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω τέσσερις κατηγορίες: «Ψυχαγωγία», «Νέα & Καιρός», «Brains & Puzzles» και «Αθλητικά». Στην κάθε κατηγορία θα αναδειχθούν έως και 3 νικητές (στο σύνολο έως και 12 νικητές), που θα επιλεγούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού. Τα βραβεία είναι τα εξής: €2.000, €1.300 και €700 για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι παράλληλα η HTC κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά τις νέες AndroidTM συσκευές, HTC Desire & HTC Legend και το νέο HTC Wildfire, ανατρέποντας τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HTC Desire, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: http://www.htc.com/gr/product/desire/overview.html και για το HTC Legend τη διεύθυνση: http://www.htc.com/gr/product/legend/overview.html. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το HTC Wildfire βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.htc.com/gr/product/wildfire/overview.html

Υποστηρικτές του διαγωνισμού είναι το περιοδικό Κινητή Τηλεφωνία, η free press Athens Voice, η έκδοση University Press και το MAD TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...