Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ρόλος της καινοτομίας ως παράγοντας διαφοροποίησης στην αγορά τηλεπικοινωνιών


Οι επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη στην Ελλάδα και η συμβολή της Nokia Siemens Networks στην ανάπτυξη καινοτομίας στη χώρα

H Nokia Siemens Networks επανέλαβε τη δέσμευσή της για βελτίωση της επικοινωνιακής εμπειρίας των συνδρομητών και της αποδοτικότητας των δικτύων μέσω της ενίσχυσης της έρευνας και ανάπτυξης και μοιράστηκε τις βέλτιστες πρακτικές της εταιρείας στο τομέα της καινοτομίας, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, 2010, στην Αθήνα. O Chief Technology Officer της Nokia Siemens Networks στην Ευρώπη, κ. Josef Lorenz, εξήγησε πώς η εταιρεία συνδυάζει την παγκόσμια τεχνογνωσία της και τη συνεργασία της με περισσότερους από 600 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους παγκοσμίως, με τις τοπικές ερευνητικές υποδομές και το εξειδικευμένο προσωπικό υψηλής κατάρτισης στην Ελλάδα, συνεισφέροντας στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

«Η Nokia Siemens Networks επενδύει κατά μέσο όρο 16.4% των καθαρών πωλήσεων της σε δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης. Με την καινοτομία να αποτελεί την “καρδιά’” της δραστηριότητά μας, έχουμε αναπτύξει κορυφαίες τεχνολογίες στην ασύρματη επικοινωνία, τα δίκτυα μεταφοράς, την σταθερή ευρυζωνικότητα, τα δίκτυα κορμού, καθώς επίσης και τους τομείς διαχείρισης δικτύου και τις λύσεις charging. Όλες αυτές οι καινοτομίες συνεπικουρούνται από τις υπηρεσίες που παρέχουμε», σχολίασε ο κ. Josef Lorenz, Chief Technology Officer της εταιρείας στην Ευρώπη. «Χρησιμοποιούμε στο έπακρο την τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη εμπειρία μας, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε το όραμα της εταιρείας, “One World Connected”. Με στόχο έναν κόσμο διασυνδεδεμένο ευρυζωνικά που θα προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε ένα εύρος εφαρμογών και υπηρεσιών διαθέσιμων προς όλους, όπου το Διαδίκτυο θα αποτελεί παράγοντα εξέλιξης και μοχλό ανάπτυξης της μοντέρνας κοινωνίας και του πολιτισμού».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...