Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Mediterranean College Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Οι νέοι στόχοι των Hackers»

Πως να προστατέψουμε την καθημερινότητά μας!


Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Οι νέοι στόχοι των Hackers - Πως να προστατέψουμε την καθημερινότητά μας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/12/13 στις 17.00, στο Lecture Hall του Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα). Ομιλητής είναι ο  Dr. Emmanouil Serrelis, CISM, BEng, MSc, MBA, PhD (InfoSec). Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι μία ώρα. 

Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πόσο ασφαλές είναι σήμερα η τηλεόραση, το πλυντήριο ρούχων και το αυτοκίνητό ενός καταναλωτή από απόπειρες hacking, δεδόμενου ότι οι σύγχρονοι hackers στοχεύουν πια και τους καθημερινούς ανθρώπους μέσω των εμπορικών και καταναλωτικών τους συσκευών.


Η ομιλία αυτή παρουσιάζει τους πιο αξιοσημείωτους στόχους των hackers της νέας γενιάς, συζητώντας τι θα πρέπει να ξέρουν οι εταιρίες και οι καταναλωτές για την ασφάλειά τους. H είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Mediterranean College,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600,  www.medcollege.edu.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...