Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Η ESET Hellas στο πλευρό των επιχειρήσεων με μία μοναδική χριστουγεννιάτικη προσφορά

Την έμπρακτη επένδυση της στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων αποδεικνύει για ακόμη μία φορά η ESET Hellas, με μία νέα προσφορά που εξέδωσε για να γιορτάσει μαζί τους την περίοδο των Χριστουγέννων: με κάθε νέα αγορά ESET Endpoint Antivirus ή ESET Endpoint Security, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Δεκέμβριο 2013, η ESET προσφέρει δωρεάν επιπλέον 6 μήνες προστασίας. Με τον τρόπο αυτό, οι εταιρίες που θα χρησιμοποιήσουν τις λύσεις της ESET εξασφαλίζουν την ασφάλεια των τερματικών της επιχείρησής τους και διαφυλάσσουν την απρόσκοπτη λειτουργία της για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς επιπλέον κόστος.


«Στην ESET γνωρίζουμε τη σημασία που έχει η προστασία των εταιρικών δεδομένων για την ομαλή λειτουργία της κάθε επιχείρησης, μικρής ή μεγάλης. Για το λόγο αυτό άλλωστε, τις πολυβραβευμένες λύσεις μας, με αποδεδειγμένη τεχνολογία εντοπισμού, τις εμπιστεύονται πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Φέτος, μαζί με τις ευχές μας, προσφέρουμε ακόμη περισσότερη προστασία στις ελληνικές επιχειρήσεις, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους», δήλωσε ο κος Δήμης Στρούθος, General Manager της ESET Hellas.

Το ESET Endpoint Antivirus, αποτελεί τη λύση της ESET για διαφύλαξη των εταιρικών δεδομένων με προστασία πολλαπλών επιπέδων, βασισμένη σε 25 χρόνια καινοτομίας στο χώρο της IT ασφάλειας. Η πολυβραβευμένη τεχνολογία antivirus και antispyware είναι σχεδιασμένη για ταχύτατη σάρωση και ταυτόχρονα χαμηλή κατανάλωση πόρων. Προστατεύει από ιούς και spyware εταιρίες κάθε μεγέθους, χρησιμοποιώντας εξελιγμένες τεχνολογίες και λειτουργίες όπως η βασισμένη στο cloud σάρωση, ο έλεγχος συσκευών και η απομακρυσμένη διαχείριση των τερματικών.

Το ESET Endpoint Security, ενισχύει περαιτέρω το επίπεδο προστασίας του εταιρικού δικτύου, συνδυάζοντας την πολυβραβευμένη τεχνολογία antivirus και antispyware με επιπλέον χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το ενσωματωμένο Two-Way Personal Firewall, φίλτρο Web Control, Client Antispam και απομακρυσμένη διαχείριση για μία ολοκληρωμένη προστασία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ESET Hellas στο τηλέφωνο +30 210 77 59 270 ή μέσω e-mail στο sales@esetgr.com.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...