Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Epson: Οικιακός Κινηματογράφος Υψηλών Προδιαγραφών προσιτό σε όλους

Η Epson παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη νέα σειρά προβολέων 


 Η Epson παρουσιάζει τρεις νέους κορυφαίους 3D προβολείς οικιακού κινηματογράφου για να προσφέρει σε περισσότερους λάτρεις του κινηματογράφου κινηματογραφική τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών – συμπεριλαμβανομένης μιας απλοποιημένης έκδοσης για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν καθηλωτικές εμπειρίες μεγάλες οθόνης με συγκεκριμένο προϋπολογισμό. Με το διπλάσιο σχεδόν λόγο αντίθεσης σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα και τη νέα δυνατότητα διασύνδεσης MHL για χρήστες smartphone και tablet, αυτή η σειρά περιλαμβάνει επίσης δυνατότητα παρεμβολής καρέ σε λειτουργία 2D αλλά και 3D.


Η σειρά διαθέτει τον EH-TW9200W, ένα μοντέλο με δυνατότητα ασύρματης λειτουργίας Full HD που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν στον προβολέα συσκευές με δυνατότητα Full HD χωρίς να πρέπει να τις τοποθετήσουν στον ίδιο χώρο. Ο EH-TW9200 διατίθεται και ως έκδοση χωρίς δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης.

Ο EH-TW7200 προσφέρει τις δυνατότητες που παρέχονται συνήθως από μοντέλα υψηλών προδιαγραφών, όπως μεγάλο εύρος μετατόπισης φακού και πολύ υψηλό λόγο αντίθεσης αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Και τα τρία μοντέλα είναι ιδανικά για προβολή των τελευταίων blockbuster με σκοτεινές σκηνές με σκιές, χάρη στον υψηλό λόγο αντίθεσης που διασφαλίζει βαθύτερο και καθαρότερο μαύρο. Ο EH-TW9200W και ο EH-TW9200 διαθέτουν πολύ υψηλό λόγο αντίθεσης 600.000:1, ενώ ο EH-TW7200 παρέχει τον εξαιρετικό λόγο 120.000:1.

Ο EH-TW9200W είναι επίσης ένας από τους πρώτους προβολείς οικιακού κινηματογράφου της Epson που επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες, βίντεο και μουσική, απευθείας από το smartphone ή το tablet τους, χάρη στη θύρα MHL.

Σύμφωνα με τη Madlyne Colson, product manager της Epson Europe: «Ως ο νούμερο ένα κατασκευαστής προβολέων στον κόσμο για περισσότερο από μια δεκαετία, εξελίσσουμε συνεχώς την τεχνολογία μας για να προσφέρουμε στους οικιακούς χρήστες την καλύτερη εμπειρία ταινιών. Επιπλέον, και οι τρεις προβολείς μας είναι συμβατοί με επαναφορτιζόμενα μέσω USB γυαλιά 3D ενεργού κλείστρου με τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF), τα οποία συμπεριλαμβάνονται αλλά πωλούνται και ξεχωριστά στην τιμή των 80€. Χάρη στη δυνατότητα διασύνδεσης RF, αυτά τα ελαφριά γυαλιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε απόσταση έως 10 μέτρων από τον προβολέα και προσφέρουν φανταστική 3D ψυχαγωγία που καθηλώνει.”

Τα μοντέλα EH-TW9200W, EH-TW9200 και EH-TW7200 είναι διαθέσιμα, στην τιμή των 2.370€, 2.150€ και 1.599€ αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...