Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

H LG συμμετείχε δυναμικά στo ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2013

Η LG παρουσίασε στο κοινό τις εξελιγμένες τεχνολογίες των καινοτόμων προϊόντων της από τους τομείς της Οικιακής Ψυχαγωγίας και της Κινητής Τηλεφωνίας 


 Η LG Electronics (LG), ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά των ηλεκτρονικών συσκευών, συμμετείχε στην έκθεση ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση αφιερωμένη στον Ήχο, την Εικόνα και την Κινητή Τηλεφωνία. Στην έκθεση αυτή, η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Ledra Marriott, η LG παρουσίασε την πρωτοποριακή Laser Display 100 ιντσών, την πρώτη παγκοσμίως κυρτή τηλεόραση 55ΕΑ980V, καθώς και τις Ultra HD τηλεοράσεις 84, 65 και 55 ιντσών. Αναφορικά με τον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, το κοινό γνώρισε από κοντά τα LG G2, LG G Flex και Nexus 5 smartphones με προηγμένη τεχνολογία, καθώς και το LG G Pad 8.3 tablet.


Όσον αφορά στις τηλεοράσεις, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της εντυπωσιακής LG Laser TV, η οποία διαθέτει μια γιγαντιαία οθόνη 100 ιντσών, χαρίζοντας στον χρήστη μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης εφάμιλλη της κινηματογραφικής. Επίσης και χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της LG, με τη διοχέτευση ακτίνων laser, η οθόνη παράγει μαγικές εικόνες Full HD 1080p ποιότητας και κρυστάλλινης ευκρίνειας.

Η καμπυλωτή επιφάνεια της κυρτής τηλεόρασης LG EA980V 55 ιντσών σε συνδυασμό με την καινοτόμο της σχεδίαση Crystal Stand και την τεχνολογία 4 Color Pixel που ενισχύει το εύρος και την ευκρίνεια των χρωμάτων, συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων στην έκθεση. Επιπλέον, οι Ultra HD τηλεοράσεις 84, 65 και 55 ιντσών, με ανάλυση εικόνας τέσσερις φορές μεγαλύτερη από μια Full HD τηλεόραση, καθώς και με IPS οθόνη για υψηλή ποιότητα εικόνας και την παροχή της βέλτιστης γωνίας θέασης, ξεχώρισαν για τις υψηλές επιδόσεις τους.
Αναφορικά με την κινητή τηλεφωνία, εξέχουσα θέση είχαν τα προϊόντα της premium G σειράς. Συγκεκριμένα, το κοινό είχε τη μοναδική ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά το LG G Flex, το νέο smartphone της LG με κάθετο καμπυλωτό σχεδιασμό και τη μοναδική τεχνολογία επίστρωσης Self Healing για την προστασία του κινητού από την καθημερινή φθορά, καθώς και το Nexus 5 smartphone, πριν κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά. Το αξιόπιστο hardware της LG, σε συνδυασμό με την τελευταία έκδοση του λογισμικού Android™ 4.4 KitKat της Google, εξασφαλίζουν ισχυρές επιδόσεις και μεγάλη ευκολία στη χρήση του. Από τη συλλογή της LG δεν έλειπε φυσικά το ήδη επιτυχημένο LG G2, που είναι εμπνευσμένο και σχεδιασμένο βάσει της αυθόρμητης ανθρώπινης συμπεριφοράς ώστε να  ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του, όπως το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key), το άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με Διπλό Χτύπημα (Knock On), την τεχνολογία Optical Image Stabilizer (OIS) στην κάμερα του LG G2, τη λειτουργία Guest Mode και την αποκλειστική τεχνολογία Audio Zoom. Ακόμα, η εύκολη φορητότητα, το κομψό σχήμα και η Full HD οθόνη του tablet LG G Pad 8.3 ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά που εντυπωσίασαν όσους το δοκίμασαν από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...