Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα «Project Management για ΙΤ»


Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, διοργανώνει επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Project Management για IT». Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2013, ώρα 18:00 (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα).

Εισηγητής είναι ο κος Φώτης Σάλλας PMP®, PMI-ACP®, Αντιπρόεδρος PMI Greece Chapter.Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την απόκτηση του VIP PASS, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  για να  πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας.

Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για την έγκαιρη συμμετοχής σας στην παραπάνω ημερίδα, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...