Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Η Apple λύνει τη συνεργασία της με τη Samsung

Όπως μετέδωσαν οι Korea Times, η Apple αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία της με τη Samsung όσον αφορά στην παραγωγή του επερχόμενου επεξεργαστή της A7, επιβεβαιώνοντας... την προηγούμενη σχετική φημολογία.

Παρά το γεγονός πως το όνομα της Intel είχε ακουστεί ως πολύ πιθανός επόμενος συνεργάτης της Apple, τελικά επικράτησε το… outsider, η TSMC, το όνομα της οποίας είχε επίσης αναφερθεί.

Η Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) θα κατασκευάσει τους επεξεργαστές A7 της Apple, οι οποίοι αναμένεται να τοποθετηθούν σε συσκευές της εταιρείας το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Η TSMC προετοιμάζεται, ξεκινώντας ήδη τις παραγγελίες εξοπλισμού για την παραγωγή των νέων επεξεργαστών της Apple με κατασκευαστική μέθοδο 20 νανομέτρων.

Η Apple δε θέλει να συνεργάζεται με τον σημαντικότερο ανταγωνιστή της στην αγορά των smartphones, αλλά και "μισητό" αντίπαλο όσον αφορά στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους για τις πατέντες. Στα πλαίσια αυτά, είχε ξεκινήσει την κλιμάκωση της απεμπλοκής της από τη Samsung εδώ και περίπου 2 χρόνια.
euro2day.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...