Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η ESET κυκλοφόρησε την νέα έκδοση του ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server


Για προστασία του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου και του Server σας, καθώς και την πρώτη λύση που προστατεύει το Microsoft Sharepoint Server 2013.

Τη διάθεση της νέας έκδοσης του ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server version 4.5, ανακοίνωσε η ESET, που θωρακίζει την επικοινωνία των εταιρικών mailboxes και προσφέρει πλήρη προστασία του server.

Το ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server 4.5 προσφέρει συνολική προστασία σε επίπεδο mail-gateway ενάντια σε όλες τις απειλές που διακινούνται μέσω e-mail, και ταυτόχρονα των αποθηκευμένων mail στη βάση δεδομένων του Exchange με απαράμιλλη ακρίβεια. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η προηγμένη μηχανή Antispam με βελτιωμένα ποσοστά ανίχνευσης, καθώς και η δυνατότητα παραμετροποίησης των ρυθμίσεων μέσα απο το γραφικό περιβάλλον του λογισμικού. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2013, η λύση ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server διακρίθηκε με το βραβείο  «VBSpam+» του Virus Bulletin. Η ESET κατατάχτηκε μεταξύ των κορυφαίων προϊόντων στις κατηγορίες «Lowest Rate of False Positives» και «Best Spam Catch Rate» (ποσοστό 99.83%), γεγονός που αποδεικνύει τη δύναμη και την αξιοπιστία της μηχανής Antispam.

Στα χαρακτηριστικά του προϊόντος συμπεριλαμβάνονται η ενσωματωμένη λειτουργία ανίχνευσης «real file type detection», που επιτρέπει την εφαρμογή πολιτικών για συγκεκριμένου τύπου περιεχόμενο στα συνημμένα των e-mails, καθώς και οι βελτιωμένες διαδικασίες εγκατάστασης, που διευκολύνουν την αναβάθμιση από παλιότερες (v4.2 ή v4.3) σε νεότερες εκδόσεις. Παράλληλα, η λειτουργία eShell αποτελεί μια ολοκληρωμένη γραμμή εντολών διαχείρισης, που επιτρέπει την αυτοματοποίηση διαδικασιών και διαχείρισης του συστήματος. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της απόδοσης του server σε πραγματικό χρόνο. Με το ESET Remote Administrator, διαθέσιμο σε 12 γλώσσες, η λύση είναι ιδανική για επιχειρήσεις με διεθνή παρουσία, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης και συντονισμού όλων των απαραίτητων ρυθμίσεων.

«Η νέα έκδοση του ESET Mail Security για τη δημοφιλή πλατφόρμα Microsoft Exchange Server έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τις επιθέσεις που διακινούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους εταιρικούς λογαριασμούς ενώ παράλληλα προστατεύει απόλυτα το server και το file system», σημειώνει ο Michal Jankech, Product Manager for Server Security στην ESET, συμπληρώνοντας ότι: «Παράλληλα, η νέα αυτή έκδοση υποστηρίζει τις πρόσφατες πλατφόρμες – Windows Server 2012 και Mail Server 2013».

Με τη λύση ασφαλείας ESET Security for Microsoft SharePoint Server, την οποία η εταιρία διαθέτει στην παρούσα φάση σε έκδοση «Release Candidate», η ESET αποτελεί τη μοναδική εταιρία λογισμικού antivirus που προσφέρει λύση προστασίας στους χρήστες του νέου Microsoft SharePoint Server 2013.

Η νέα λύση αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στη σειρά προϊόντων ασφαλείας για server που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις, που χρησιμοποιούν το δημοφιλέστερο λογισμικό για Intranet content και document management, να προστατεύσουν τα ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα και τα αρχεία που έχουν αποθηκευμένα στις βάσεις δεδομένων τους.

«Σχεδιασμένο  με την ίδια φιλοσοφία με το ESET File Security for Microsoft Windows Server και με την προσθήκη ενός ειδικού στοιχείου για την προστασία του SharePoint, η έκδοση αυτή καθιστά την ESET την πρώτη εταιρία λογισμικού ασφαλείας που προσφέρει προστασία antivirus protection για το Microsoft SharePoint Server 2013,» δηλώνει ο Chief Sales and Marketing Officer της ESET, Ignacio Sbampato. Με τη λύση αυτή, οι επιχειρήσεις μπορούν να εφαρμόσουν σύνθετες πολιτικές ασφαλείας για ανίχνευση σε πραγματικό χρόνο και να εκτελέσουν εις βάθος σαρώσεις όλων των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στο SharePoint. Η λύση περιλαμβάνει επίσης βελτιστοποιημένες διαδικασίες φιλτραρίσματος, για την σάρωση αρχείων βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, ώστε να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση των πόρων του συστήματος.

Χάρη  στην τεχνλογοία ESET Live Grid®, οι προτάσεις της ESET διακρίνονται από τη χρησιμότητα, την ταχύτητα και την χαμηλή κατανάλωση πόρων συστήματος. Αυτά τα στοιχεία τις καθιστούν ιδανικές για επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν Microsoft Exchange Server και SharePoint Server. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε: ESET Mail Security for Microsoft Exchange Server και ESET Security for Microsoft SharePoint Server.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...