Κυριακή 7 Απριλίου 2013

LG CINEMA 3D Smart TV LA860V: Nέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία

Mε πληθώρα εξελιγμένων λειτουργιών και χαρακτηριστικών προσφέρει απολαυστική και έξυπνη οικιακή ψυχαγωγία


H LG Electronics (LG) παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τη νέα Cinema 3D Smart TV LA860V, της σειράς έξυπνων τηλεοράσεων που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη διεθνή έκθεση Consumer Electronics Show (CES), στο Λας Βέγκας με μεγάλη επιτυχία. Η νέα τηλεόραση προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στο οπτικοακουστικό υλικό του χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή εκείνος επιθυμεί να προβάλλει στην τηλεόρασή του, ενώ οι οθόνες εκτείνονται σε ένα εντυπωσιακό εύρος ιντσών (47’’, 55’’, 60’’ και 70).

Σε συνδυασμό με το νέο Magic Remote της LG, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να μπορεί να καλύπτει τη σειρά CINEMA 3D Smart TV, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει αποτελεσματικά όλες τις συσκευές του, από τη Smart TV και το δέκτη της δορυφορικής ή της καλωδιακής τηλεόρασης, μέχρι τα ηχητικά συστήματα το Blu-ray player. Με τη λειτουργία στόχευσης (point) το Magic Remote της LG μετατρέπεται σε ιδανικό εργαλείο για τον έλεγχο παιχνιδιών που βασίζονται στην κίνηση. Το wheel επιλογών είναι τέλειο για γρήγορη μετακίνηση πάνω-κάτω σε web pages ή για τη λειτουργία ζουμ σε εφαρμογές. Ενώ με τη λειτουργία κίνησης (gesture) ο χρήστης μπορεί, κουνώντας με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο το χειριστήριο, να πηγαίνει γρήγορα σε κάποιο μενού ή λειτουργία που χρησιμοποιεί συχνά, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Επιπλέον με τη λειτουργία Δεύτερης Οθόνης της Cinema 3D Smart TV LA860V, o χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει τηλεοπτικά προγράμματα στο smartphone ή το tablet του από οπουδήποτε εντός της εμβέλειας του δικτύου Wi-Fi.

Χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία SmartShare™ ο χρήστης της LA860V TV έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει ή να μεταφέρει στην τηλεόραση περιεχόμενο από οποιαδήποτε φορητή συσκευή, αξιοποιώντας τις πολλές επιλογές διασύνδεσης, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι τεχνολογίες WiDi, MHL και Miracast. Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας Widi (Wireless Display), μια καινοτομία της Ιntel, μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και γρήγορα η σύνδεση μεταξύ τηλεοράσεων και φορητών υπολογιστών χωρίς κάποιο δίκτυο ή καλώδια, ενώ μέσω της τεχνολογίας MHL, (Mobile HD Link), πιστοποιημένη από τη Wi-Fi Alliance, o χρήστης μπορεί να συνδεθεί και να παρακολουθήσει περιεχόμενο HD από το τηλέφωνό του στην τηλεόραση με καλώδιο MHL.

Τέλος, διανύοντας την εποχή του Cloud, η LG με την υπηρεσία LG Cloud, ‘ξεμπερδεύει’ την πολυπλοκότητα των συνδέσεων, αφήνοντας πίσω τα καλώδια καθώς ο χρήστης μπορεί να μεταφέρει εύκολα το ψηφιακό περιεχόμενό του απ' ευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης LA860V παρέχοντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας πρακτικά από οπουδήποτε (μέσω streaming).

Η Cinema 3D Smart TV LA860V θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά τον Μάιο 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...