Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η ESET χορηγός στο «Πανηγύρι 2013» της Σχολής Μωραΐτη

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ESET υποστήριξε ως χορηγός το «Πανηγύρι 2013» της Σχολής Μωραΐτη, που διεξάγεται κάθε χρόνο με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Η ESET υποστήριξε και φέτος την προσπάθεια των μαθητών, διασφαλίζοντας τις ανάγκες προστασίας των υπολογιστικών συστημάτων της Σχολής με την προσφορά αδειών της νέας της λύσης ασφαλείας ESET Smart Security 6. 

Το  Πανηγύρι της Σχολής Μωραΐτη, ένας θεσμός που συμπληρώνει 35 χρόνια παράδοσης, πραγματοποιήθηκε στις 30 και 31 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Σχολείου. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να δουν τη δουλειά που ετοιμάζουν όλο το χρόνο οι μαθητές της Σχολής. Στη φετινή διοργάνωση, πραγματοποιήθηκαν: έκθεση των καλλιτεχνικών δημιουργιών των παιδιών, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, μαθητικές συναυλίες, αθλητικές συναντήσεις, παιδικά παιχνίδια και διαγωνισμοί. Παράλληλα, οι μαθητές είχαν ετοιμάσει καφενείο, καντίνα, κρεπερί και Ταβέρνα ειδικά για τους επισκέπτες, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με μια μεγάλη συναυλία των ONIRAMA. Τα έσοδα από το «Πανηγύρι 2013» θα διατεθούν στα Ιδρύματα Παιδική Στέγη και Σύλλογος Γονέων του ΚΕΘΕΑ Στροφή, καθώς και στους Οργανισμούς MDA Hellas και Make a wish. (Περισσότερες πληροφορίες: www.panigiri.gr)

Στο πλαίσιο της υποστήριξης του  θεσμού, η ESET διέθεσε 20 άδειες ESET Smart Security 6, που αποτελούν μία «ολοκληρωμένη» σουίτα προστασίας από τους κινδύνους του διαδικτύου, με ακόμη καλύτερη δυνατότητα ανίχνευσης, βελτιωμένη λειτουργία εξουδετέρωσης και ταχύτερη σάρωση των απειλών. Διατηρώντας την αξιοπιστία και την ταχύτητα της ανίχνευσης, που έχουν καθιερώσει την τεχνολογία της ESET στο μυαλό των καταναλωτών εδώ και 25 χρόνια, το ESET Smart Security 6 διαθέτει πλέον τη νέα λειτουργία ESET Social Media Scanner, που προσφέρει προστασία για τους κινδύνους που απειλούν το Facebook, τη λειτουργία Anti-Theft, που επιτρέπει τον εντοπισμό και την παρακολούθηση ενός φορητού υπολογιστή που έχει κλαπεί, καθώς και την ειδικά σχεδιασμένη λειτουργία Anti-Phishing για σύνθετη προστασία ενάντια στην κλοπή ψηφιακών ταυτοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...