Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Καινοτόμες λύσεις για ένα ευχάριστο οικιακό περιβάλλον από τη νέα σειρά κλιματιστικών της LG

H LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα σειρά  οικιακών κλιματιστικών τεχνολογίας Inverter V, που προσφέρει υψηλή απόδοση, αθόρυβη λειτουργία και τεχνολογικές λύσεις που διασφαλίζουν ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον. Το κορυφαίο μοντέλο, Prestige Inverter V, διαθέτει κορυφαία εξοικονόμηση ενέργειας, καινοτόμο σύστημα ενεργειακής διαχείρισης και τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου σε συσκευή οικιακού κλιματισμού παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα της σειράς LG Inverter V διακρίνονται για το προηγμένο σύστημα φίλτρων, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα του αέρα στο σπίτι.

«Το premium οικιακό κλιματιστικό LG Prestige Inverter V είναι ένα προϊόν ενεργειακής κλάσης A+++ με κορυφαία απόδοση,» δήλωσε ο κ. Πάγκαλος Μάνθος, Senior Sales Manager Oικιακών Συσκευών και Κλιματισμού, LG Electronics Hellas S.A. «Το πανίσχυρο Prestige Inverter V λειτουργεί επιπλέον πιο αθόρυβα από οποιοδήποτε άλλο οικιακό κλιματιστικό παγκοσμίως, διασφαλίζοντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Σε συνδυασμό με τον κομψό σχεδιασμό του, το LG Prestige Inverter V προσφέρει μια από τις πληρέστερες λύσεις στον κλιματισμό. »

Το δυνατό χαρακτηριστικό του Prestige Inverter V είναι η κορυφαία απόδοση, με Εποχικό Βαθμό Ενεργειακής Απόδοσης (Seasonal Energy Efficiency Ratio) στα 9,1 και Εποχικό Συντελεστή Απόδοσης (Seasonal Coefficient of Performance) στα 5,2. Το προηγμένο κλιματιστικό της LG καταναλώνει έως και 38% λιγότερη ενέργεια από αντίστοιχα μοντέλα της αγοράς των κλιματιστικών. Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία κλιματισμού της LG, το πανίσχυρο οικιακό κλιματιστικό διατηρεί χαμηλά επίπεδα θορύβου της τάξης των 17dB.

Η εταιρεία έχει επίσης προβεί σε σημαντικές βελτιώσεις στο σχεδιασμό του εργονομικού κεκλιμένου ανεμιστήρα, διασφαλίζοντας έτσι μια αθόρυβη, ευχάριστη λειτουργία. Η πρωτοποριακή τεχνολογία συμπίεσης χαμηλής έντασης δονήσεων και το μοτέρ του ανεμιστήρα BLDC από την LG, συμπληρώνουν τις τεχνολογικές αρετές της σειράς Inverter V.

Επιπλέον, η νέα λειτουργία Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας που έχει υιοθετηθεί στα μοντέλα της νέας σειράς, επιτρέπει στον καταναλωτή να προσαρμόσει τάχιστα την ενεργειακή κατανάλωση και την απόδοση του κλιματισμού σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες του. Πατώντας το κουμπί «Ενεργός Έλεγχος Ενέργειας» στο τηλεχειριστήριο δύο φορές, ο καταναλωτής μπορεί να περιορίσει την απόδοση κλιματισμού κατά 21% εξασφαλίζοντας μείωση ενεργειακής κατανάλωσης κατά 50%.

Τα νέα συστήματα  καθαρισμού της ατμόσφαιρας της LG έχουν ενσωματωθεί στη νέα σειρά κλιματιστικών ώστε να προσφέρουν στους καταναλωτές το υψηλότερης ποιότητας εσωτερικό περιβάλλον. Τα φίλτρα 3Μ Φίλτρο Πολλαπλής Προστασίας ενσωματώνουν κάθε μία από τις νέες τεχνολογίες καθαρισμού αέρα της LG, έτσι ώστε να εκμηδενίσουν το 99,99% των μικροβίων που μεταφέρονται από τον αέρα, το 95% των αλλεργιογόνων οργανισμών και τον ιό H1N1. Συγχρόνως, το φίλτρο Plasmaster βελτιώνει εντυπωσιακά την καθαρότητα του αέρα χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία plasma ενώ η λειτουργία Αυτόματος Καθαρισμός Plasmaster αποστειρώνει το εσωτερικό του κλιματιστικού, αποτρέποντας το σχηματισμό μούχλας και βακτηρίων. Τέλος, ο Ιονιστής Plasmaster απελευθερώνει περισσότερα από 2 εκατομμύρια πολωμένα ιόντα στην ατμόσφαιρα διασφαλίζοντας αποστείρωση του αέρα της τάξης του 99%, χαρίζοντας υγεία και άνεση στο χρήστη.

Η νέα σειρά καινοτόμων λύσεων για κλιματισμό από την LG, δίνει νέα και υγιή πνοή στους χώρους των χρηστών γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...