Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η καλύτερη προσφορά της αγοράς από τη WIND Καρτοκινητή



•    Διπλάσιο χρόνο ομιλίας & Απεριόριστη επικοινωνία προς WIND/Q (Καρτοκινητά & Συμβόλαια) με κάθε ανανέωση 10€ και πάνω

Με μία απλή ανανέωση από 10€ και πάνω οι συνδρομητές WIND Καρτοκινητής απολαμβάνουν εντελώς δωρεάν, απεριόριστη επικοινωνία προς όλους τους αριθμούς WIND και Q, καρτοκινητής και συμβολαίου, και ακόμα διπλάσιο χρόνο ομιλίας για να επικοινωνούν με όλα τα δίκτυα. Και κρατάνε και την αξία της κάρτας τους για να τη χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν.

Τη νέα αυτή προσφορά μπορούν να αποκτήσουν άμεσα και εύκολα από οποιοδήποτε κατάστημα WIND ή συνεργαζόμενο αντιπρόσωπο της εταιρίας όλοι:

-    Νέοι συνδρομητές μπορούν να πάρουν ένα πακέτο σύνδεσης WIND Καρτοκινητής.
-    Συνδρομητές που ανήκουν σε άλλο δίκτυο μπορούν να έρθουν στη WIND Καρτοκινητή κρατώντας τον αριθμό τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καλέσουν δωρεάν από το κινητό τους 13846 ή να επισκεφτούν ένα κατάστημα WIND.
-    Και οι συνδρομητές WIND F2G, καλώντας εντελώς δωρεάν 1342 από το WIND F2G κινητό τους.

Με τη νέα αυτή προσφορά η WIND Καρτοκινητή αποτελεί τον πιο απλό τρόπο για τους συνδρομητές να τα έχουν όλα, εύκολα και άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι το πακέτο σύνδεσης της WIND Καρτοκινητής πωλείται στην τιμή των 5€ και περιλαμβάνει συνολικό αρχικό χρόνο ομιλίας 5€. Η ανανέωση του χρόνου ομιλίας, πραγματοποιείται με κάρτες  ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητής τηλεφωνίας WIND, οι οποίες διατίθενται μέσω του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα και ηλεκτρονικά από τα 400 καταστήματα WIND.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...