Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Κύπελλο Ποδοσφαίρου με την πρωτοποριακή τεχνολογία 3D

H Sony, Επίσημος Συνεργάτης FIFA, γιορτάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και προσκαλεί τους φίλους του ποδοσφαίρου να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία του 3D στο Golden Hall και το The Mall Athens έως και τις 11 Ιουλίου. 
Το Golden Hall θα φιλοξενεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το mini 3D cinema της Sony, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες 3D τηλεοράσεις Sony. Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τη νέα 3D εμπειρία, παρακολουθώντας αποσπάσματα από αγώνες που έχουν μαγνητοσκοπηθεί έως τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής, σε τεχνολογία 3D. Στον ίδιο χώρο θα μπορούν να ζήσουν τις μοναδικές συγκινήσεις που προσφέρει το νέο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της EA για το PlayStation®3, 2010 FIFA World Cup South Africa. 
Παράλληλα, για όλο το μήνα του Μουντιάλ, οι επισκέπτες του The Mall Athens θα μπορούν να παίξουν το νέο παιχνίδι 2010 FIFA World Cup South Africa σε έξι κονσόλες PlayStation®3, που βρίσκονται τοποθετημένες στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου. Ακόμα, στον τρίτο όροφο έχει δημιουργηθεί ένα 3D stage, όπου όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους σε παιχνίδια του PlayStation®3, επιλέγοντας ανάμεσα από τους δημοφιλείς τίτλους δράσης WipEout HD, Pain, SuperStardust HD, MotorStorm®: Pacific Rift. Στον ίδιο χώρο μπορούν να παρακολουθήσουν και στιγμιότυπα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις 3D της Sony. 
Ο μήνας  του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA είναι γεμάτος εκπλήξεις από τη Sony που προσφέρει ένα ταξίδι στο μέλλον της οικιακής ψυχαγωγίας. Ακολουθήστε τον κόσμο του 3D και ζήστε τη μοναδική εμπειρία της νέας αυτής τεχνολογίας από τη Sony
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...