Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

«Αγγίξτε» τα όριά σας με τον online διαγωνισμό “Live Borderless” από την LG

Ταξιδέψτε σε έναν κόσμο χωρίς  όρια και περιορισμούς, γιατί Life’s Good! 
Η LG Electronics, συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία στην online κοινότητα και ανακοινώνει το διαγωνισμό “Live Borderless”, προσκαλώντας το κοινό να «αγγίξει» τα όριά του και να μοιραστεί τη δική του οπτική για μια ζωή χωρίς περιορισμούς! Η πρωτοβουλία αυτή της LG διοργανώνεται με αφορμή την παρουσίαση της νέας επαναστατικής σειράς τηλεοράσεων LG INFINIA, που εισάγει μια φρέσκια προσέγγιση στην οικιακή ψυχαγωγία.
Ο διαγωνισμός, -που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουλίου 2010- διεξάγεται μέσα από τον δικτυακό τόπο www.liveborderless.gr αλλά και τη σελίδα του Facebook (www.facebook.com/liveborderless), όπου οι χρήστες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή, να μοιράζονται τις εμπειρίες τους καθώς και να διαδώσουν το διαγωνισμό στους φίλους τους.
Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν δύο κληρώσεις, που θα αναδείξουν τους τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν έπαθλα και “Borderless” εμπειρίες από την LG. Συγκεκριμένα, στην πρώτη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου, οι δύο πρώτοι τυχεροί νικητές κέρδισαν από μία τηλεόραση 42 ιντσών LG Infinia LE8500 Full LED Slim LCD και οι υπόλοιποι τρεις από μία extreme πτήση parapente με εκπαιδευτή. Στη δεύτερη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του διαγωνισμού στις 5 Ιουλίου 2010, πέντε επιπλέον τυχεροί νικητές θα κερδίσουν αντιστοίχως δύο τηλεοράσεις LG Infinia LE8500 Full LED Slim LCD και τρεις πτήσεις parapente, προκειμένου να βιώσουν και αυτοί τη συναρπαστική εμπειρία της «απόλυτης ελευθερίας».
Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG INFINIA, βασίζεται στον πρωτοποριακό σχεδιασμό που εξασφαλίζει ακόμα μικρότερο βάθος έως και 2,3χιλ., εξαλείφοντας το κάδρο της οθόνης και διευρύνοντας τους ορίζοντες της ψυχαγωγίας. Ειδικότερα, η LG LE8500 Full LED Slim LCD διαθέτει τεχνολογία TruMotion 200Hz, δυναμικό λόγο αντίθεσης 9.000.000:1, ανάλυση Full HD 1080p, πιστοποίηση THX και υψηλή συνδεσιμότητα μέσω DLNA και WiFi, παρέχοντας στους καταναλωτές μια συναρπαστική εμπειρία θέασης.
Όπως στην ανθρώπινη φύση είναι έμφυτη η  ανάγκη για ελευθερία και αναζήτηση περισσότερων επιλογών, έτσι και για την LG είναι συνεχής επιδίωξη η ταύτισή της με τον κορυφαίο σχεδιασμό και την πρωτοπορία στην οικιακή ψυχαγωγία. Η BorderlessTM φιλοσοφία καταδεικνύει ακριβώς αυτή τη στάση ζωής και η LG προσκαλεί τους καταναλωτές να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία χωρίς περιορισμούς, γιατί Life’s Good!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...