Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Συμμετοχή της Otesat-Maritel στα “Ποσειδώνια 2010”



Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, θα συμμετάσχει στα “Ποσειδώνια 2010”, τη μεγαλύτερη παγκόσμια ναυτιλιακή έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στην χώρα μας κάθε δύο χρόνια. Φέτος, τα “Ποσειδώνια”, θα διεξαχθούν από τις 7 έως και τις 11 Ιουνίου 2010, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού.

Στο stand 247 Hall 2, η Otesat-Maritel θα παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο της Παγκόσμιας Ναυτιλιακής Βιομηχανίας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο των ευρυζωνικών δορυφορικών τηλεπικοινωνιών Inmarsat FleetBroadband και Iridium OpenPort.

Επίσης, με την παρουσία της στην έκθεση, η Εταιρία θα προβάλει τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει στην Ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία, συνδυάζοντας δορυφορικές υπηρεσίες, τερματικό εξοπλισμό, επίγεια τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και εφαρμογές πληροφορικής.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Otesat-Maritel σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας, σαν να βρίσκονται σε πλοίο, πραγματοποιώντας τηλεφωνικές κλήσεις, αποστέλλοντας e-mail και sms και χρησιμοποιώντας το Internet.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατά την έναρξη των “Ποσειδωνίων”, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων και ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Posidonia Cup. Στον αγώνα αυτό θα συμμετάσχουν σημαντικοί παράγοντες της Ελληνικής και Διεθνούς Ναυτιλιακής Κοινότητας. Η Otesat-Maritel, μαζί με τον Inmarsat και πελάτες της, θα επανδρώσουν το σκάφος Quicksilver και θα αγωνιστούν και πάλι για την διάκριση, έχοντας κατακτήσει την 3η θέση στην κατηγορία standard το 2008.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...