Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ραντεβού με την 3D τεχνολογία από τη Sony Hellas

Με αφορμή τον ερχομό της τρισδιάστατης  τηλεόρασης (3D), η Sony Hellas δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη Θεματική Έκθεση «Τηλεόραση 2010: 3D & Web TV» που διεξήχθη στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου 2010. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης η Sony παρουσίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και high-end λύσεις που προτείνει στο καταναλωτικό κοινό για την συναρπαστική αυτή νέα τεχνολογία.   Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαρία να ξεναγηθούν στο μοναδικό τρισδιάστατο κόσμο της Sony και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία θέασης με τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων 3D που με το επαναστατικό τους design και τη μοναδική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν έκλεψαν τις εντυπώσεις.  
Όπως δήλωσε ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, Product Manager Home Entertainment της Sony Hellas: «H Sony, κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των high-end προϊόντων έχει επιτύχει όχι μόνο να ακολουθεί τις τάσεις της τεχνολογίας, αλλά και να ηγείται των εξελίξεων, προσφέροντας στην ουσία ένα ανεπανάληπτο εικονικό ταξίδι στο μέλλον».   
Το 3D της Sony, με την προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης και τα ειδικά γυαλιά Active Shutter, προσέφερε τη δυνατότητα θέασης σε ρεαλιστικό βάθος και απίστευτη λεπτομέρεια στην 3D εικόνα σε πλήρη HD ανάλυση και επέτρεψε στους επισκέπτες να βυθιστούν κυριολεκτικά σε μια 3D Full HD εμπειρία. Παράλληλα, η Sony παρουσίασε την εμπειρία του 3D gaming για PlayStation®3 (PS3™), δίνοντας στους χρήστες μια ολοκαίνουρια οπτική κι ένα νέο «δρόμο» απόλαυσης ορισμένων από τους πλέον επιτυχημένους τίτλους, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εποχής στο gaming.  
Πέρα από  τις τηλεοράσεις και τα Blu-ray Disc Players, η Sony αναπτύσσει ήδη και άλλα προϊόντα συμβατά με τεχνολογία 3D, όπως τα VAIO και οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ενώ στο περιεχόμενο που θα μπορεί σύντομα να προβάλεται σε 3D τεχνολογία περιλαμβάνονται τηλεοπτικές μεταδόσεις, ταινίες, CG animation και αθλητικά γεγονότα, όπως το FIFA World Cup 2010.     
Τα νέα  προϊόντα 3D της Sony ανοίγουν ένα νέο παράθυρο για μια συναρπαστική ματιά στο μέλλον της οικιακής ψυχαγωγίας και σας καλούν να ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο διασκέδασης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...