Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Το νέο LG Optimus GT 540 σας καλωσορίζει στον υπέροχο κόσμο του Android!

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας και σχεδιασμού στην κινητή τηλεφωνία, παρουσιάζει το νέο LG Optimus (GT540), ένα smart phone που βασίζεται στο λειτουργικό Android, το οποίο προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στις λειτουργίες του μέσα από ένα βέλτιστο περιβάλλον χρήσης και απευθύνεται σε καταναλωτές που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Android!
Το νέο LG Optimus, επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν την ποικιλία των εφαρμογών του Android και να «συγχρονίζουν» αυτόματα στο κινητό τηλέφωνο όλους τους λογαριασμούς των υπηρεσιών του Google. Παράλληλα, το LG Optimus διαθέτει προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων, προσφέροντας βελτιωμένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης.
«Το LG Optimus αποτελεί ιδανική επιλογή για νέους χρήστες, που επιθυμούν να απολαύσουν όλες τις λειτουργίες ενός smart phone χωρίς την πολυπλοκότητα που συνήθως χαρακτηρίζει τις συσκευές αυτής της κατηγορίας», σχολίασε ο Dr. Skott Ahn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί ειδικά για καταναλωτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα smart phone, αλλά ήταν διστακτικοί λόγω της υψηλής δυσκολίας που απαιτούσε η εκμάθησή του. Προσαρμόζοντας το LG Optimus ώστε να είναι πιο προσιτό, ευελπιστούμε ακόμη περισσότεροι χρήστες να αγκαλιάσουν τα smart phones».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...