Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η ημέρα «Get it Done» και το Office 365 βοηθούν στην εξισορρόπηση των απαιτήσεων της καθημερινότητας

Η Microsoft ανακηρύσσει τη σημερινή ημέρα ως ημέρα «Get it Done» προκειμένου να εμπνεύσει τους ανθρώπους που επιδιώκουν να εξισορροπήσουν τις απαιτήσεις της ζωής τους με τους δικούς τους όρους. Από τους δρόμους της Νέα Υόρκη και το Παρίσι, τον Καναδά, το Μεξικό, την Ασία την Αυστραλία αλλά και online στο http://www.office.com/getitdone και μέσω του hashtag #GetItDone, η Microsoft ενθαρρύνει τους ανθρώπους από οπουδήποτε και αν βρίσκονται να μοιραστούν την ιστορία τους και να εμπνεύσουν άλλους, εκδηλώνοντας το πώς η τεχνολογία τους βοηθάει να πετύχουν όλα αυτά για τα οποία νοιάζονται, είτε αφορούν την εργασία είτε τη προσωπική τους ζωή από οπουδήποτε.

Από όπου και αν βρίσκεστε, στο γραφείο, στο αεροδρόμιο ή στο γυμναστήριο, ποτέ η ανάγκη να μπορείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας μακριά από το γραφείο δεν ήταν μεγαλύτερη. Σύμφωνα με την έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε online από τη Harris Interactive για λογαριασμό της Microsoft Corp σε 1.000 υπαλλήλους στις Η.Π.Α, η προσωπική και η εργασιακή ζωή έρχονται όλο και πιο κοντά με πάνω από το μισό (55%) των εργαζομένων να δηλώνουν πως χρειάζονται να μπορούν να πραγματοποιούν τη δουλειά τους ανεξάρτητα με το που βρίσκονται και πάνω από το ένα τρίτο (37%) δηλώνει πως σκέφτεται καλύτερα εκτός γραφείου.

«Η έρευνα της εταιρείας Harris φέρνει στο φως σημαντικά στοιχεία σχετικά με το τι οι εργαζόμενοι περιμένουν και τι θα ήταν διατεθειμένοι να θυσιάσουν προκειμένου να μπορούν να πετύχουν περισσότερα σε μία ημέρα», δήλωσε ο John Case, εταιρικός αντιπρόεδρος του Microsoft Office. «Στο σημείο αυτό μπορεί να βοηθήσει το Microsoft Office 365. Προσπαθώντας να καταπολεμήσουμε τους παράγοντες που σας εμποδίζουν να κάνετε αυτά που θέλετε, από την έλλειψη WiFi, μέχρι το σημαντικό αρχείο που πρέπει να στείλετε αλλά βρίσκεται στον υπολογιστή του σπιτιού σας, το Office 365 σχεδιάζει από την αρχή την παραγωγικότητα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο στον χώρο του. Είναι πολύ περισσότερα από το Office που δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν σε όλο τον κόσμο. Είναι το νέο Office για τη νέα εποχή της εργασίας και της διασκέδασης».

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι οι άνθρωποι όχι μόνο θέλουν, αλλά χρειάζονται τη δυνατότητα να εργάζονται από οπουδήποτε είτε online είτε offline, κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί η δουλειά εκτός γραφείου πατήστε στην παρακάτω εικόνα:

Οι εταιρείες στρέφονται προς το Office 365

Οι εταιρείες κατανοούν τις απαιτήσεις των ανθρώπων να μπορούν να πραγματοποιούν τις υποχρεώσεις τους ανεξάρτητα από το που βρίσκονται. Σήμερα η BNSF Railway Co, ένα από τα μεγαλύτερα σιδηροδρομικά δίκτυα εμπορευματικών μεταφορών στη Βόρεια Αμερική, ανακοίνωσε την επιλογή του Office 365 για 40,000 εργαζόμενους, προκειμένου να τους προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να είναι παραγωγικοί και να μπορούν να ανταποκρίνονται στις καθημερινές απαιτήσεις αποτελεσματικά ανεξάρτητα με το που βρίσκονται, ποια συσκευή χρησιμοποιούν ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τα IT κόστη τους με cloud, και ενσωματώνουν τις social media υπηρεσίες.

«Το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων μας δε δουλεύουν σε ένα γραφείο αλλά αυτό δεν έχει σημασία με το Office 365», δήλωσε η Jo-Ann Olsovsky, Chief Information Officer της BNSF. «Με το Office 365 οι εργαζόμενοί μας μπορούν να έχουν πρόσβαση με ασφάλεια σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τη σωστή λειτουργία του σιδηροδρόμου και να διασφαλίζουν την ασφάλεια στις γραμμές από οποιαδήποτε συσκευή. Ανεξάρτητα με το αν είστε μηχανικός σε κατάστημα ή αντιπρόσωπος πωλήσεων σε πελάτη, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πληροφορία που χρειάζεστε σε πραγματικό χρόνο. Το Microsoft Office 365 είναι μια υπηρεσία που προσφέρει στους χρήστες μας διαφορετικά εργαλεία για να επικοινωνούν με τον τρόπο που το επιθυμούν. Είτε πρόκειται για instant μηνύματα, email, blog ή chat, το Office 365 συνδέει τους ανθρώπους μας οπουδήποτε και αν είναι».

#GetItDone –Πως βοηθούν οι αναβαθμίσεις του Office:
Microsoft Office Web Apps: Η Microsoft έχει αναβαθμίσει τα Office Web Apps με δυο νέα σημαντικά χαρακτηριστικά- το autosave είναιδιαθέσιμο στο Word Web App καθώς και η δυνατότητα της ταυτόχρονης επεξεργασίας από περισσότερους από έναν χρήστες του ίδιουαρχείου Word Web App, PowerPoint Web App ή Excel Web App.
Yammer. To Microsoft Office 365 έρχεται πλέον με το Yammer Enterprise και όλοι οι πελάτες του Office 365 θα λάβουν άδειες για τοYammer Enterprise. Επιπλέον οι πελάτες του Office 365 δεν χρειάζεται να αγοράζουν μεμονωμένα άδειες για εξωτερικούς χρήστες πουβρίσκονται στο εξωτερικό δίκτυο τους. Η Microsoft έχει επίσης δημιουργήσει το Yammer Partner Enablement Program σχεδιασμένο ναπαρέχει καλύτερη εικόνα και βέλτιστες πρακτικές σχετικά με τις πωλήσεις και συμβουλές για την ενσωμάτωση μιας επιτυχημένηςεπιχειρηματικής κοινωνικής λύσης.

Νέα Sharing Updates για το Office 365 Home Premium. Ξεκινώντας από τον επόμενο μήνα, οι συνδρομητές του Office 365 HomePremium μπορούν να μοιράζονται τα οφέλη της συνδρομής τους με ως και τέσσερα μέλη. Κάθε μέλος μπορεί να χρησιμοποιείοποιαδήποτε διαθέσιμη εγκατάσταση στο στα PC, στο Mac, στα κινητά τηλέφωνα του, να λαμβάνει επιπλέον 20 GB αποθηκευτικό χώροστο SkyDrive και μπορεί να διαχειριστεί τις εγκαταστάσεις του από τη σελίδα «Ο Λογαριασμός μου».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς το Office 365 μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να πραγματοποιούν ευκολότερα τις εργασίες τους είναι διαθέσιμες στοhttp://www.office.com/getitdone. Για tweet χρησιμοποιείστε το hashtag #GetItDone μέσα από το οποίο μπορείτε να δείξετε πως συνεργάζεστε όταν δεν βρίσκεστε στο γραφείο. Στους λογαριασμούς του Office 365 στο Facebook και στο Twitter μπορείτε να βρείτε περισσότερες ιστορίες σχετικά με το πώς άνθρωποι και εταιρείες έρχονται κοντά, οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος.

Σχετικά με την έρευνα

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε online στις Η.Π.Α από τη Harris Interactive για λογαριασμό της Microsoft μεταξύ 16-23 Οκτωβρίου 2013 σε 1.000 εργαζόμενους ηλικίας 18 χρονών και άνω. Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν τεχνολογία (όπως υπολογιστές, smartphones και tablets) καθημερινά για να κάνουν τη δουλειά τους και εργάζονται είτε με τον παραδοσιακό τρόπο σε γραφεία επιχείρησης είτε από απόσταση. Η online έρευνα δε βασίζεται σε αντιπροσωπευτικό δείγμα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση και υπολογισμός δειγματοληπτικού σφάλματος. Η πλήρης μεθοδολογία της έρευνας συμπεριλαμβανομένων των μεταβλητών και του μεγέθους της ομάδας είναι διαθέσιμη στοhttp://microsoft.com/en-us/news/presskits/office/docs/MicrosoftGetItDone.pdf.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...