Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«CISCO CCNA και πιστοποιήσεις – Βήμα για πολύ πιο δυνατό βιογραφικό»

Στο πλαίσιο  της 3ης Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week)


Στο πλαίσιο της 3ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2013 το workshop με θέμα “CISCO CCNA και πιστοποιήσεις – Βήμα για πολύ πιο δυνατό βιογραφικό”.  Εισηγητής ήταν ο κ. Μιχάλης Δαγιακίδης MSc, καθηγητής της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College και πιστοποιημένος CISCO Instructor.


Η απήχηση της εκδήλωσης  ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στους φοιτητές της Σχολής Πληροφορικής, που σχετίζονται  επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο κλάδο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρχε για την Πιστοποίηση CCNA και συγκεκριμένα για τις διεξόδους που αυτή μπορεί να ανοίξει στους αποφοίτους καθώς και για τις επαγγελματικές εναλλακτικές που μπορεί να προσφέρει .

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου  workshop οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις απαιτήσεις της CISCO στον τομέα αυτό καθώς και τους τρόπους εκπαίδευσης που προσφέρονται. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι, λόγω κυρίως της θέσης της CISCO στην αγορά, οι πιστοποιήσεις αυτές αποτελούν δυνατό εργαλείο για επαγγελματική αποκατάσταση στην περιοχή των δικτύων υπολογιστών. Η παρουσίαση κατέδειξε μέσω πλούσιων σχεδιαγραμμάτων τη ροή που πρέπει να ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος φοιτητής, το εύρος των γνώσεων που καλύπτεται καθώς και πιθανές επαγγελματικές διεξόδους.

Σκοπός όλων των δράσεων  που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες  και στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...