Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Τα μυστικά του LinkedIn στην Αναζήτηση Εργασίας

Στο πλαίσιο  του Employability Week


Στο πλαίσιο της 3ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 το σεμινάριο της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων με θέμα “Μάθε τα μυστικά του LinkedIn και αξιοποίησέ το για να αναζητήσεις εργασία”.  Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Βασαλάκης Δημήτρης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού της εταιρείας Mastercareer.  


Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου  σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν  την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις  ενότητες του βασικού προφίλ του  LinkedIn και να γνωρίσουν τις επιπλέον δυνατότητες που τους δίνονται ώστε να ενισχύσουν την επαγγελματική προβολή τους, να μάθουν τους τρόπους επαγγελματικής δικτύωσης με το νέο αυτό μέσο και να εξοικειωθούν με την αναζήτηση αγγελιών μέσω της πλατφόρμας του LinkedIn.

Για περισσότερες πληροφορίες  και στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...