Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Δεξιότητες και προσόντα για καριέρα στον κλάδο της Τεχνολογίας

Στο πλαίσιο  του Employability Week


Στο πλαίσιο της 3ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 το σεμινάριο με θέμα “Δεξιότητες και προσόντα για καριέρα στον κλάδο της τεχνολογίας”.  Εισηγητής ήταν ο κ. Δεκαβάλλας Σταύρος, Presales manager της εταιρείας Printec και απόφοιτος του ΜΒΑ του Mediterranean College. 


Η απήχηση της εκδήλωσης ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στους φοιτητές όλων των κλάδων που σχετίζονται  επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο κλάδο και πιο συγκεκριμένα των  Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μηχανικών  και Πληροφορικής. 

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου  σεμιναρίου οι συμμετέχοντες είχαν  την ευκαιρία να ενημερωθούν για  τα επαγγέλματα που μπορούν να ακολουθήσουν στον κλάδο της τεχνολογίας, να γνωρίσουν τις εργασιακές συνθήκες του κλάδου και τις δεξιότητες που απαιτούνται για επιτυχία σε κάθε θέση εργασίας καθώς και  να σχεδιάσουν το προσωπικό τους πλάνο  επαγγελματικής ανάπτυξης στην εν λόγω αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες  και στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...