Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ EPSON


Με τους προβολείς της Epson απολαμβάνετε “Τρεις φορές Φωτεινότερα Χρώματα” σε σχέση με τους υπόλοιπους προβολείς της αγοράς


Η Epson  παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα:  Γιατί οι προβολείς της έχουν “ τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα”  σε σχέση με τους υπόλοιπους προβολείς της αγοράς.



Εκπρόσωποι Τύπου και πελάτες της Epson παρακολούθησαν τα οφέλη της ομοιόμορφης απόδοσης λευκού και έγχρωμου φωτισμού των προβολέων (Color Light Output), χάρη στην τεχνολογία 3LCD που αναπτύσσει εδώ και δεκαετίες. Στην πράξη αυτό εξηγεί γιατί το CLO της Epson, είναι 3 φορές πιο φωτεινό σε σχέση με τους προβολείς 1-chip DLP, με την ίδια τιμή φωτεινότητας. 

Η παρουσίαση έκλεισε με ένα “ζωντανό shoot-out” του Epson X18 και των μοντέλων του ανταγωνισμού BenQ MX520, Optoma X302 & Hitachi CP-DX300, όπου ομόφωνα το μεγαλύτερο ποσοστό των παρευρισκομένων συμφώνησε ότι ο προβολέας της Epson είχε την πιο φωτεινή εικόνα με τα πιο ζωντανά χρώματα.

Βασικοί ομιλητές της βραδιάς ήταν ο κ. Renato Vincenti, Marketing Development Manager, της Epson Italia που παρευρέθηκε στην Ελλάδα ειδικά για την παρουσίαση του CLO και η κα Μαρία Μάσσιου, Branch Office Manager της Epson Ελλάδας, η οποία παρουσίασε στοιχεία της Epson σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και τοπικό επίπεδο.

Ακολούθησε cocktail στο αίθριο του Μουσείου Ηρακλειδών, το οποίο έχει εξοπλιστεί αποκλειστικά με τους καινοτόμους διαδραστικούς προβολείς EB-485wi της Epson, για την διδασκαλία Μαθηματικών μέσα από την Τέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...