Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Η ESET κατακτά το βραβείο «Κατασκευαστής της Χρονιάς 2013» στη Γερμανία

Με το βραβείο «Hersteller des Jares 2013» (Κατασκευαστής της Χρονιάς 2013) τίμησε την ESET® το CRN, το δημοφιλές περιοδικό για τους επαγγελματίες μεταπωλητές του χώρου της ασφάλειας IT στη Γερμανία. Μεταξύ των τριών εταιριών με την υψηλότερη βαθμολογία που έφτασαν στην τελική κατάταξη, αποσπώντας τον τίτλο του Κατασκευαστή της Χρονιάς, η ESET έλαβε τη δεύτερη θέση. 

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού CRN – μεταπωλητές χονδρικής και λιανικής - οι οποίοι ψήφισαν απευθείας. Τα συγκεκριμένα βραβεία απονέμονται ετησίως σε κορυφαίες εταιρίες, που έχουν ξεχωρίσει για τις λύσεις και τα προϊόντα τους, την καινοτομία, την συνολικότερη ανάπτυξη, το πρόγραμμα για το κανάλι και το marketing, καθώς και για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη που προσφέρουν στο κανάλι τους. Η τελετή απονομής συγκέντρωσε πολλούς ειδικούς από το χώρο του ICT.


Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Maik Wetzel, B2B Sales Director στην ESET Germany, θυγατρική της ESET στη Γερμανία, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά παραλαμβάνουμε ένα τόσο σημαντικό βραβείο που μας αναγνωρίζει ως «Κατασκευαστή της Χρονιάς 2013» στη Γερμανία. Το γεγονός ότι η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε απευθείας από τους ίδιους τους μεταπωλητές, αποδεικνύει ότι το πρόγραμμα μας για το κανάλι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, καθώς επίσης και το πόσο ικανοποιημένοι είναι  οι συνεργάτες μας από την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη που τους προσφέρουμε»

Με το βραβείο «Κατασκευαστής της Χρονιάς 2013», οι μεταπωλητές επιβραβεύουν τις επιδόσεις της ESET για το οικονομικό έτος 2012/2013. Παράλληλα, δείχνουν την εκτίμησή τους για τη δέσμευση της ESET στις έμμεσες πωλήσεις του καναλιού καθώς και για το εξαιρετικό πρόγραμμα για τους συνεργάτες, το οποίο έχει ενισχύσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...