Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Νέο γραφείο για το Ινστιτούτο Έρευνας & Ανάπτυξης της Samsung στην Κρακοβία της Πολωνίας

Image representing Samsung Electronics as depi...
Image via CrunchBase

Με σκοπό να ενδυναμώσει την καινοτομία της εταιρείας και να προσφέρει  τεχνολογίες αιχμής στον τομέα των δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην Ευρωπαϊκή αγορά


Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε ότι ένα ακόμα γραφείο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας ανοίγει τις πόρτες του στην Κρακοβία της Πολωνίας. Το νέο γραφείο θα εστιάσει στην υποστήριξη των Ευρωπαϊκών δικτύων της εταιρείας, σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη τεχνολογιών. 


Το νέο γραφείο της Samsung  θα αναλάβει την ανάπτυξη λογισμικού για υποδομές δικτύων κινητής τηλεφωνίας, για λογαριασμό μεγάλων παρόχων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με το νέο γραφείο, η Samsung αναμένεται να ενισχύσει την υποστήριξή της σε Ευρωπαίους πάροχους κινητής, αναπτύσσοντας λύσεις υψηλής ποιότητας και επιταχύνοντας τη διεύρυνση των εργασιών της σε θέματα δικτύων. Ένας από τους στόχους είναι και η αύξηση της απασχόλησης στο συγκεκριμένο τομέα, μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς.

«Αναμένουμε ότι η συνεισφορά του γραφείου θα είναι καταλυτικής σημασίας για την ανάπτυξη των εξελιγμένων τεχνολογιών δικτύων που απαιτούνται από τους Ευρωπαίους πάροχους κινητής» ανέφερε ο κ. Youngky Kim, EVP και Head of Networks Business στη Samsung Electronics.

Η Έρευνα και Ανάπτυξη αποτελούν  μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής  της Samsung Electronics και οι αυξανόμενες επενδύσεις της εταιρείας σε τέτοιου δραστηριότητες το επιβεβαιώνουν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εταιρεία επένδυσε περίπου 10 δισ. δολάρια σε δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης το 2012.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...