Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά η πρώτη παγκοσμίως κυρτή OLED τηλεόραση από την LG

Οι καταναλωτές μπορούν τώρα να ζήσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία θέασης και την πρωτοποριακή σχεδίαση της νέας τηλεόρασης


Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε επίσημα τη διαθεσιμότητα της πρώτης παγκοσμίως κυρτής τηλεόρασης, βραβευμένης με EISA 2013, LG Curved OLED TV 55 ιντσών. Επιπλέον, οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την τεχνολογική υπεροχή της νέας τηλεόρασης στα καταστήματα MEGA Κωτσόβολος και Πλαίσιο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, καθώς και στο κατάστημα Media Markt στο Μαρούσι, μέχρι τα τέλη του 2013.


Η LG Curved OLED TV αποτελεί ένα έργο τέχνης, καθώς η εργονομική και πρωτότυπη καμπύλη της καθηλώνει τους θεατές, παρέχοντας ένα ευρύ οπτικό πεδίο για μεγαλύτερη άνεση, ενώ η επαναστατική τεχνολογία WRGB OLED, σε συνδυασμό με τον εκπληκτικά λεπτό σχεδιασμό της, με πάχος μόλις 4 χιλιοστά, αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της Οικιακής Ψυχαγωγίας, με μοναδική ποιότητα εικόνας.

Επιπλέον, τα ενσωματωμένα διάφανα  ηχεία Clear Speakers της πρωτοποριακής τηλεόρασης, με πολύ λεπτό σχεδιασμό, παρέχουν ιδιαίτερα καθαρό ήχο, ενώ η διαφανής βάση της τηλεόρασης, με σχεδιασμό Crystal Stand, προσδίδει την αίσθηση αιώρησης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...