Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Σπούδασε Μηχανικός Δικτύων με Πιστοποίηση Cisco

Στα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν εντός Νοεμβρίου 


Προσφέρονται μεσημβρινά -ι απογευματινά τμήματα και ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων

Μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες Cisco της Ελλάδος  σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις την κορυφαία Πιστοποίηση στα Δίκτυα  και να εξασφαλίσεις άμεση επαγγελματική αποκατάσταση με την  υποστήριξη του Career Office και  της  Cisco Networking Academy του MEDITERRANEAN Professional Studies.


Το Mediterranean Professional Studies (MPS),  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, σου προσφέρει τη δυνατότητα να σπουδάσεις και να πιστοποιηθείς στα δίκτυα (ενσύρματα και ασύρματα) με το Cisco Networking Academy Program (CNAP) με τις υποδομές της  Cisco Networking Academy  του MEDITERRANEAN Professional Studies.
Η ακαδημία Cisco του MEDITERRANEAN Professional Studies, είναι μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες Cisco της Ελλάδος,  στην οποία οι φοιτητές έχουν πρόσβαση στην ίδια, υψηλής ποιότητας διδακτέα ύλη, εργαστήρια και εργασίες.
Το MEDITERRANEAN Professional Studies, σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις πρακτική εξάσκηση, στα υπερσύγχρονα εργαστήρια που διαθέτει, άρτια εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα υλικά και λογισμικά, τα οποία προσομοιώνουν τις πραγματικές συνθήκες εργασίας (switches, routers, κ.α.), και να αποκτήσεις μια ανεπανάληπτη επαγγελματική εμπειρία στη δικτύωση και τις τεχνολογικές εφαρμογές. Αξίζει να αναφερθεί ότι, οι απόφοιτοι του προγράμματος υποστηρίζονται σε ότι αφορά τη σταδιοδρομία τους από το Career Office του MEDITERRANEAN Professional Studies, για την αξιοποίηση επαγγελματικών ευκαιριών με συνεργαζόμενες εταιρίες.
 
Τα προσφερόμενα πιστοποιημένα προγράμματα είναι:

-IT Essentials: PC Hardware and Software (σύνολο διδακτικών ωρών 70),
Έναρξη εντός  Νοεμβρίου 2013, Τμήματα Μεσημβρινά και Απογευματινά. (Προσφέρονται ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων στα μεσημβρινά τμήματα).  Απευθύνεται σε  μαθητές  Γυμνασίου & Λυκείου και  φοιτητές, και

-CCNA Exploration, (σύνολο διδακτικών ωρών 280), Έναρξη εντός  Νοεμβρίου 2013, Τμήματα Μεσημβρινά και Απογευματινά. (Προσφέρονται ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων στα μεσημβρινά τμήματα) .

Απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείων, ΤΕΕ, ΕΠΑΛ, ΙΕΚ,  ΤΕΙ και ΑΕΙ, παρέχοντας προχωρημένες δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και ανάλυσης θεμάτων δικτύωσης, όπως εγκατάσταση, ρύθμιση, παραμετροποίηση Cisco  switches και routers , σε τοπικά αλλά και ευρείας περιοχής δίκτυα, χρήση πρωτοκόλλων, κ.α.. Το παραπάνω πρόγραμμα απευθύνεται επιπλέον σε πτυχιούχους και αποφοίτους επιστημών πληροφορικής καθώς και σε πτυχιούχους προγραμμάτων σχολών μηχανικής, μαθηματικών ή θετικών επιστημών και επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο χώρο της πληροφορικής.

Οι απόφοιτοι όλων των παραπάνω πιστοποιημένων  προγραμμάτων, οδηγούνται μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στις αντίστοιχες πιστοποιήσεις Cisco, παγκοσμίως αναγνωρισμένες, οι οποίες αποτελούν επαγγελματικά εφόδια στην αγορά εργασίας και προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, εφόσον αποτελούν προϋπόθεση πρόσληψης στις περισσότερες εταιρίες.

Τα παραπάνω προγράμματα, πληρούν τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης μέσω του Ο.Α.Ε.Δ. (Λ.Α.Ε.Κ. 0,45%) για εταιρίες, για το σύνολο ή μέρος των διδάκτρων που καταβάλουν για τα στελέχη τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cisco Networking Academy, Program (CNAP), παρέχονται από το Admission Office του MEDITERRANEAN Professional Studies , τηλ 210 8899600, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα, e-mail: info@medcollege.edu.gr , www.medcollege.edu.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...