Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Fashion Room Service XL Edition: Η Sony «φόρεσε τα καλά της»


Με μεγάλη επιτυχία συνοδεύθηκε  η συμμετοχή της Sony στο φετινό Fashion Room Service XL Edition, που διοργάνωσε, εχθές, το περιοδικό OZON, στο ξενοδοχείο Fresh. Από νωρίς το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ, εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα VAIO® Fit multi-flip™ PC, VAIO® Tap 11 και VAIO® Duo 13, αλλά και τις απίθανες νέες φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot™ DSC-QX10 και DSC-QX100 της Sony που εγκαινιάζουν ένα νέο concept στην ψηφιακή απεικόνιση. 

Η νέα φόρμα και ο  μοναδικός σχεδιασμός των VAIO Tap 11, Fit multi-flip PC και Duo 13, σε συνδυασμό με την χρηστικότητα και την φορητότητα τους, προκάλεσαν το θαυμασμό των επισκεπτών του δωματίου 810.

Στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο της Sony που θύμιζε επίδειξη design και αισθητικής, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να διαπιστώσουν τη δυναμική των νέων VAIO, χρησιμοποιώντας τις οθόνες αφής ή τις ψηφιακές γραφίδες τους, καθώς και να απολαύσουν μέσα από τους ίδιους τους υπολογιστές φωτογραφίες από τη νέα collection της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Δημήτριας Ιωαννίδου.

Η σχεδιάστρια, την οποία φιλοξένησε η Sony στο δωμάτιο 810, παρουσίασε live στους επισκέπτες τα νέα σχέδια του label whiteDlight που «ντύνει» δημιουργικά τις Ελληνίδες τα τελευταία χρόνια.

Όμως, η παρουσία της Sony δεν περιορίστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου! Επαγγελματίες φωτογράφοι επιδείκνυαν στους παρευρισκομένους τις μοναδικές δυνατότητες των νέων μηχανών Cyber-shot™ DSC-QX10 και DSC-QX100, σε όλους τους χώρους του, απαθανατίζοντας, ταυτόχρονα, τις σημαντικότερες στιγμές της εκδήλωσης.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...