Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson για ατελείωτες εκτυπώσεις...

Εξαιρετικά χαμηλό κόστος ασπρόμαυρης εκτύπωσης για μικρά γραφεία με μόνο 0,0024€/σελίδα ή 1,19€/500 σελίδες


Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.


Ο Epson M200 είναι ένα πολυμηχάνημα «όλα-σε-ένα» με σύνδεση Ethernet και Αυτόματο Τροφοδότη Εγγράφων (ADF) και υποστηρίζει την Epson iPrint εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν ασύρματα από smartphones και tablet PCs μέσα στο γραφείο, ιδανική για της τελευταίας στιγμής εκτυπώσεις ή αν οι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή.

O Epson M105 διαθέτει wi-fi ενώ ο Μ100 είναι ο πιο οικονομικός εκτυπωτής της σειράς, ενώ όλα τα μοντέλα προσφέρουν επαγγελματικής ποιότητας αποτελέσματα με γρήγορες ταχύτητες εκτύπωσης έως 15 ppm, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της παραγωγικότητας ενός γραφείου.

Όλοι οι εκτυπωτές Ink Tank System διαθέτουν την τεχνολογία Micro Piezo της Epson και προσφέρουν απαράμιλλη αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία. Επιπλέον, η εγγύηση 12 μηνών με την πλήρη τεχνική υποστήριξη & εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχει στους χρήστες τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...